Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување

Не ставам линк во случај да не е дозволено или не знам што, да не правам галама.. затоа вака ;)

13090335_10208421540809554_1197086638_n.jpg
[DOUBLEPOST=1461542185][/DOUBLEPOST]

А да не треба случјано претплатен да си ? :)

А да не треба случјано претплатен да си ? :)
Да, барат некој код таму безвезе.

Како и да е, утре торентот немат кај да бегат. :D

Пишува бесплатно.. па сега останува да видиме :)

izleda tolku od dzon snow , se da mu ebam mi se odgleda serijava uste lani sepak nadez mi davase crvenata ama nisto i taa nisto ne prevzede legna da se naspie BLJAK

Рекоа многу акција ќе имало епизодава. Ако мислеа на двете сотрувања на почетокот и растрчаниве Миринци, малку оverpriced ми дојде таканареченава акција.

Интересна, и тоа баш интересна, ко за почеток на сезона, ама не беше акциски-декорирана. Ако продолжи вака HBO си прави анти-реклама. Не ми кажувај дека епизодата ќе има тоа и тоа и на крај друго да ми дадеш.

Може мислеле на акција дремењето пред шоља и празнење желудац после последнана сцена, откако откривме со кој се ебеле сите тие ликови наназад. Се што требало е да го скинат ѓерданот.

Шала на страна. Мило ми е што ја имавме таа сцена на крај. Дознавме нешто повеќе за Мелисандре, од што знаевме за неа од 2ра сезона. Постара, и поискусна е од што изгледаше и звучеше. Кој знае што се видела во живот. Знаеме зошто се изненади кога чу дека Црвениот Бог може да му даде на некој од неговите свештеници/чки моќ да враќа луѓе во живот. Дека муабетот со жената на Станис е misinterpreted. Не е манипулантка, барем не со магијата, се чини magic is fucking real. And it can hide the scary, the ugly & the old, и она што е се заедно во едно.

Али јако не мавнаа ипак за прва епизода. Тоа у Дорн мини-масакарот што се деси, очекував обратно да испадне ситуацијата. Неочекувани убиства + цицки, ја исполнија квотата :D

Милијарда неодговорени прашања.. ќе биде интересно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom