Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ае затварајте темава до април, доста беше. :vozbud:
573494f0153d9e367ace500cd7640579.jpeg

Што ли мислев ко ја започнав ГОТ првиот пат? Како можев да имам такво мислење за серијава? Ова е ремек дело!!! Ги изгледав првите две епизоди и имам ТОТАЛНО поразличен впечаток од првото гледање. Сега сум фокусиран на серијата и уживам во секоја сцена. Можи тогаш имав такво мислење пошто немав гледано многу прајмтајм серии. Па сега си велам ми се изоштри вкусот. ;)

Последно уредено:
Ја коа ја изглеав првата, втората епизода (тогаш уште книгите ги немав прочитано), првиот впечаток ми беше = океиш е, како медивл Династија.

Ја прв пат коа решив да ја гледам, не приметив дека обратно ми се сортирани епизодите, па наместо првата, прво ја изгледав последната епизода од прва сезона (дејствието веднаш по смртта на Нед). Многу јасно дека ништо не успеав да сфатам. :D

Ја прв пат коа решив да ја гледам, не приметив дека обратно ми се сортирани епизодите, па наместо првата, прво ја изгледав последната епизода од прва сезона (дејствието веднаш по смртта на Нед). Многу јасно дека ништо не успеав да сфатам. :D
Сам себе го спојлнал.

Фала што ме спојлна.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Фала што ме спојлна.
Нема проблем. Со кој памет читаш тема за серија од која веќе се излезени 5 сезони, ако немаш изгледано ни една сезона од истата? Што очекуваше да се збори на 710 страни од темава?

Таман те пофалија дека не си толку... сама се издаваш сега :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom