Game of Thrones

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Што ли мислев ко ја започнав ГОТ првиот пат? Како можев да имам такво мислење за серијава? Ова е ремек дело!!! Ги изгледав првите две епизоди и имам ТОТАЛНО поразличен впечаток од првото гледање. Сега сум фокусиран на серијата и уживам во секоја сцена. Можи тогаш имав такво мислење пошто немав гледано многу прајмтајм серии. Па сега си велам ми се изоштри вкусот. ;)

Последно уредено:
Член од
14 август 2006
Мислења
45.410
Поени од реакции
84.713
Ја коа ја изглеав првата, втората епизода (тогаш уште книгите ги немав прочитано), првиот впечаток ми беше = океиш е, како медивл Династија.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Ја прв пат коа решив да ја гледам, не приметив дека обратно ми се сортирани епизодите, па наместо првата, прво ја изгледав последната епизода од прва сезона (дејствието веднаш по смртта на Нед). Многу јасно дека ништо не успеав да сфатам. :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ја прв пат коа решив да ја гледам, не приметив дека обратно ми се сортирани епизодите, па наместо првата, прво ја изгледав последната епизода од прва сезона (дејствието веднаш по смртта на Нед). Многу јасно дека ништо не успеав да сфатам. :D
Сам себе го спојлнал.

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Фала што ме спојлна.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Џ

ЏинЏер

Гостин
Фала што ме спојлна.
Нема проблем. Со кој памет читаш тема за серија од која веќе се излезени 5 сезони, ако немаш изгледано ни една сезона од истата? Што очекуваше да се збори на 710 страни од темава?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Таман те пофалија дека не си толку... сама се издаваш сега :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom