Tegla
Interista
- Член од
- 20 февруари 2012
- Мислења
- 5.118
- Поени од реакции
- 9.068
Ае затварајте темава до април, доста беше.
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
![](http://res.cloudinary.com/spartz/image/upload/c_lfill,f_auto,fl_lossy,q_60,w_806/v1/prod/images/573494f0153d9e367ace500cd7640579.jpeg)
Ае затварајте темава до април, доста беше.
Сам себе го спојлнал.Ја прв пат коа решив да ја гледам, не приметив дека обратно ми се сортирани епизодите, па наместо првата, прво ја изгледав последната епизода од прва сезона (дејствието веднаш по смртта на Нед). Многу јасно дека ништо не успеав да сфатам.![]()
Фала што ме спојлна.Ја прв пат коа решив да ја гледам, не приметив дека обратно ми се сортирани епизодите, па наместо првата, прво ја изгледав последната епизода од прва сезона (дејствието веднаш по смртта на Нед). Многу јасно дека ништо не успеав да сфатам.![]()
Нема проблем. Со кој памет читаш тема за серија од која веќе се излезени 5 сезони, ако немаш изгледано ни една сезона од истата? Што очекуваше да се збори на 710 страни од темава?Фала што ме спојлна.
Таман те пофалија дека не си толку... сама се издаваш сегаЈа прв пат коа решив да ја гледам, не приметив дека обратно ми се сортирани епизодите, па наместо првата, прво ја изгледав последната епизода од прва сезона (дејствието веднаш по смртта на Нед). Многу јасно дека ништо не успеав да сфатам.![]()
Во моја одбрана, малечка бев тогаш, уште бев ТОЛКУТаман те пофалија дека не си толку... сама се издаваш сега![]()