- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.447
- Поени од реакции
- 26.764
А баш имаше „заеби ТОЛКУ е“ момент додека читав.Во моја одбрана, малечка бев тогаш, уште бев ТОЛКУ![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А баш имаше „заеби ТОЛКУ е“ момент додека читав.Во моја одбрана, малечка бев тогаш, уште бев ТОЛКУ![]()
Колку што знам имаат претходно некоја серија HBО во истиот термин.Секоја сезона се покасно и покасно ја ставаат бе, ццц..
Требаше да одат цела фамилија, таму да живеат. Кејтлин остана заради состојбата на Брен. Да не му се случеше нему падот, ќе отидеа и тие тројца (Кејтлин, Брен и Рикон).Ве молам ако може без спојлери да ми кажите зошто Санса и Ајра заминаа со Нед кај кралов. Јас мислев само Нед ќе оди за да биди Десница
Па Нед станува дел од тесниот совет на кралот, фактички као промоција на работа му доаѓа тоа, и човекот као глава на куќата и алфа мажјак со себе си ја носи и целата фамилијаВе молам ако може без спојлери да ми кажите зошто Санса и Ајра заминаа со Нед кај кралов. Јас мислев само Нед ќе оди за да биди Десница.
Инаку, стасав до 2х05. Лудница!!! Предобра серија. Се каам што ја омаловажував летоска. Квалитетот се гледа!
Дечки, зошто семејствава го мразат сем. Таргариен? Што им направи Лудиот крал? И оти Денерис се смета за вистинска наследничка на Железниот трон? Without spoilers, please.![]()
Дечки, зошто семејствава го мразат сем. Таргариен? Што им направи Лудиот крал? И оти Денерис се смета за вистинска наследничка на Железниот трон? Without spoilers, please.![]()