Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
aBrRzxD_700b_v4.jpg

Мене ми е највише да не фрлаат глупости што нема да знаат да ги завршат на крај или ќе ги објаснат многу лошо. Нешто како поларните мечки во Лост.
Прво шо ми текува е Арја и екскурзијата у Бравос. У наредната сезона мора да се потрудат да ја поедностават The Many-Faced God сектата и верувањата, цела сезона потрошија а се поголем заплет имаше без добри објаснувања, тука имаат поларна мечка(делумно).

стилот на Грујо со спомениците ги изеде Калиси

Кога веќе спомна...

11430130_10206280939437622_8953759430176732220_o.jpg

Само мене новиве статуи што се поставени на мостот кај Холидеј Ин ми личат на статуата (харпата) од Meereen?

Има некој со Таргеријенска крв у нашиве Ланистери? :cautious:

Можеби вукот го снашла истата судбина како и Џон само што не ни го прикажаа тоа оти сите пари во стилот на Грујо со спомениците ги изеде Калиси со змејовите. Исто така ако се прикажеше тоа ќе се одземеше факторот изненадување за судбината на Џон ете јас имав среќа 5 години да не го дознаам тоа.

п.с. волкот на Арја беше наубав

tumblr_nq07m4Wa861qa1xovo3_400.gif

Vakvo isto kuce sakame da zememe ama legla ima samo vo Anglija, kutreto bilo 1000 dolari, sea transport plus ogin i pol...

11406818_983058411727907_9212196002089725929_n.jpg

She is gonna bring back him to live!

Каков е тој свет во кој Сем и Гили се уште живи? :tapp:

Ако ѕидот го чува магија од белите шетачи и ако таа магија опстојува со единството и слогата меѓу браќата, а ништо од тоа повеќе не постои, многу веројатно во сезона 6 да го видиме паѓањето на ѕидот. Веќе во глава ги замислувам сцените... Совршенство!

Синоќа ја изглеав епизодава и уште не ми се верува.. до толку ли бе мораше у пм.. најомилениот лик да ми го утепа.. само ако не го вратат у живот, се откажувам од серијава :mad:
Глупачава Калиси ли да ја гледам понатака..мрш:гомце:
Ја заплакав коа ја изглеав за вас не знам:place::place:

А кој рече пак дека се живи? :cautious:
Станис го виде дека го убија?
Од кога ГоТ се плаши да покаже крваво обезглавување?
Do your duty...
Тоа ли и е должноста на Бриен? Да го убие станис? Или да си брка работа со Санса?
За Џон.
Шо мајка бара Црвенокосата да дојде на ѕидот?
Туку така рандом зема си отиде и дојде на ѕидот?
Зашо уопште му се пушташе она на него? Гола мола а у?
90% сум сигурен дека ќе го оживее како и рестото од интернетот.
А поради тоа не очекувајте дека ОДМА ќе го видиме во сезона 6 епизода 1.
Ќе го влечкаат да не држат во искушение ама прилично сум сигурен дека нема да умре.
А Станис исто сум прилично сигурен дека е жив...барем за сега.

Da, tehnicki ne lazat nisto, moze Kit nema dogovor za 6ta sezona.
7ma od the other hand...

Ali Stanis e 50-50 ja mislam, ne ko 90te na John.
Poso crvenokosata ko da odbra koj da spasi.

Финалево ич не ми чинеше да си кажам.
Значи секоја ебана сцена со некој лик заврши со клифхенгер ,ама една не се расчисти како што треба. факинг ступид американс ,се‘ е заради нив ова.
За Џон сум сигурен дека ке преживее , вака или така.

За Станис има оправдано сомневање дека е жив бидејќи немаше директен кадар каде Бриен го обезглавува , а претходно се држеше за ногата па можеби ја ампутира , можеби некој од позади ќе ја убие Бриен , може да претпоставуваме . Сноу е мртов , може само Мелисандре да го врати , ама нејзините способности не ми даваат надеж.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom