- Член од
- 15 август 2009
- Мислења
- 2.023
- Поени од реакции
- 4.874
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро али констатирано е и на сите им е јасно дека ДиД забегаа од книгите и ништо не може да се стори за тоа т.е. напразно само се праат муабети кога се е јалово и залудно.Неможиш да им се мочаш пошо све почна од нив.
Никако неможат да заменат автор како Мартин, ќе ја сторатцела приказна само ради рејтинг.

цела приказна? Јас очекувам тоа да им е контрапродуктивно. Впрочем се покажа и сезонава со осцилациите на гледаност и критиките.Мислам им падна поише гледаност ради тоа што првите епизоди беа спори а некој и ептен лоши,а не ради тоа што скршнаа од книгите.Добро али констатирано е и на сите им е јасно дека ДиД забегаа од книгите и ништо не може да се стори за тоа т.е. напразно само се праат муабети кога се е јалово и залудно.
А ме интересира, како мислиш ради рејтинг да ја сторатцела приказна? Јас очекувам тоа да им е контрапродуктивно. Впрочем се покажа и сезонава со осцилациите на гледаност и критиките.
Сигурно авторот при пишување на книгите си имал една замисла како би се одвивала целата приказна и не очекувар рејтинзи и според нив да менува, што не е случај со серијата.Добро али констатирано е и на сите им е јасно дека ДиД забегаа од книгите и ништо не може да се стори за тоа т.е. напразно само се праат муабети кога се е јалово и залудно.
А ме интересира, како мислиш ради рејтинг да ја сторатцела приказна? Јас очекувам тоа да им е контрапродуктивно. Впрочем се покажа и сезонава со осцилациите на гледаност и критиките.
Ве знат од дома дека сте толку потресени по серијата?!
Или глумите кој е поголем фан итн...
Ве знат од дома дека сте толку потресени по серијата?!
итн...Ве знат од дома дека сте толку потресени по серијата?!