Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.621
- Поени од реакции
- 22.781
Бомби, клипови... не е битно кој, битно се разбираме. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Буквално исто...На секои пет минути гледав уште колку ми остана од епизодава за да се добие тој ефектот за да ми изгледа епизодата подолга, ама на крајот заборавив и да дишам, кој ќе чека цела недела сега....
Дефинитивно еден мој другар не е крив што вика дека треба серијата да не се почне додека не се завршува.
Мислам дека Едарт Старк му го даде лично...Буквално исто...
Инаку од кај му беше мечот на Џон Сноу?
фалеше уште бесна бекграунд музика како во Б класа акционине филмови. Среќа нејзина борбава на крај беше па ретко кој ќе ја запамети.
Имаат уште од нив во Castle Black?
Valyrian челик е и тој меч, како што кажаа погоре, Ед што му го даде на Џон.Демн, помислив дека ќе го изгубиме и ептен се изненадив со мечов. Сигурно има некаква врска каде е искован. Него не ми е јасно, за кој кур им се драгонглас, да ги стават у торба и да ги изгубат?Имаат уште од нив во Castle Black?
Дури и нас гледачите не' фатија на препад шетачиве. А овие мртвиве ме потсеќаат на оние од Walking Dead, само што овие имаат и оружја и паѓаат 100 метра и не им е ништо.![]()
Џеор МормонтБуквално исто...
Инаку од кај му беше мечот на Џон Сноу?
Демн, помислив дека ќе го изгубиме и ептен се изненадив со мечов. Сигурно има некаква врска каде е искован. Него не ми е јасно, за кој кур им се драгонглас, да ги стават у торба и да ги изгубат?Имаат уште од нив во Castle Black?