Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Бомби, клипови... не е битно кој, битно се разбираме. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Катастрофа епизодава. Околу маса вртев додека ја гледав.

На секои пет минути гледав уште колку ми остана од епизодава за да се добие тој ефектот за да ми изгледа епизодата подолга, ама на крајот заборавив и да дишам, кој ќе чека цела недела сега....
Дефинитивно еден мој другар не е крив што вика дека треба серијата да не се почне додека не се завршува.

Закон епизода! Инаку само што ја видов типката (elder wildling) реков дека ќе згине брзо... и тоа и се случи.

На секои пет минути гледав уште колку ми остана од епизодава за да се добие тој ефектот за да ми изгледа епизодата подолга, ама на крајот заборавив и да дишам, кој ќе чека цела недела сега....
Дефинитивно еден мој другар не е крив што вика дека треба серијата да не се почне додека не се завршува.
Буквално исто...

Инаку од кај му беше мечот на Џон Сноу?

Калиси бе браД, I won't spin the wheel, I will brake it :vozbud: фалеше уште бесна бекграунд музика како во Б класа акционине филмови. Среќа нејзина борбава на крај беше па ретко кој ќе ја запамети.

Не се фер шетачиве, со читови играат :D

Епизодава мислам дека надомести за цела сезона. Ова е тоа што се очекува и бара од ГоТ! Пет сезони чекаме зимата да дојде, и ете ја, конечно пристигна! :vozbud:

Демн, помислив дека ќе го изгубиме и ептен се изненадив со мечов. Сигурно има некаква врска каде е искован. Него не ми е јасно, за кој кур им се драгонглас, да ги стават у торба и да ги изгубат? :D Имаат уште од нив во Castle Black?

Дури и нас гледачите не' фатија на препад шетачиве. А овие мртвиве ме потсеќаат на оние од Walking Dead, само што овие имаат и оружја и паѓаат 100 метра и не им е ништо. :D

Може змејовите да убијат вајтвокери?

Демн, помислив дека ќе го изгубиме и ептен се изненадив со мечов. Сигурно има некаква врска каде е искован. Него не ми е јасно, за кој кур им се драгонглас, да ги стават у торба и да ги изгубат? :D Имаат уште од нив во Castle Black?

Дури и нас гледачите не' фатија на препад шетачиве. А овие мртвиве ме потсеќаат на оние од Walking Dead, само што овие имаат и оружја и паѓаат 100 метра и не им е ништо. :D
Valyrian челик е и тој меч, како што кажаа погоре, Ед што му го даде на Џон.

Буквално исто...

Инаку од кај му беше мечот на Џон Сноу?
Џеор Мормонт

Valyrian steel

За ова ја глеам серијата :) Се надевам сеа нема пак 1 сезона да не ги видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom