Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ме збуни реченицата на Дарио, зошто ја советува да ги убие сите паметни и моќни луѓе во Мерин.

Колку само во прав момент и дојде Тирион на Калиси (веројатно и Варис ќе пристигне наскоро) бидејќи таа е целосно изгубена во владеењето и не знае накаде тера.

Некој поупатен да ми објасни зошто серијата веќе не ги прати книгите? Очигледно е дека направија голема грешка.
Сезонава е катастрофа досега.

^
За да не и праат заебанции, како на пример Бејлиш и Варис што си играа со сите во King's Landing.

Порано гледавме цицки али цицки на симпатични девоќи, мене оваа ми е ко машко шо требало да бидит женско, не ми се свиѓат...

Интересна епизода, после смрта на ser Barristan, Калисито во секоја можна сцена покажвеше слабости, сега со Тирион мислам дека ќе е многу поинтересно во Мирин и ќе ја ивајт на вистински пат.. Другото е сасвим солидно, ојдоја работите малце напред, Санис мислам дека пак ќе добијат шлаканица зш немат да ја послушат моментално најубавата жена во сериава.
не беа баш све симпатични
202sex.jpg

hqdefault.jpg

:)

Серсеи и Марџери се најебазовни, такви се кога ги гледаш, таков поглед, прави мачки се. На другата страна се вистински лепотици како Мисандеи, ама тие се досадни. Дај Серсеи да се играмо :D

Иако жабата (Марџери) не ми го праве многу меракот, денес така целата разбушавена, ненашминката и беспомошна ептен беше секси.

Другата недела и Серси ќе ја видиме во такво издание, па ќе утврдиме која е посекси затвореничка.

А стварно ќе е јако Дореа и тој црниот да се појават од нигде никаде и да го ослободат Џејми од Дорн, на пример. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom