Samurai Jack
Penspinner
^
За да не и праат заебанции, како на пример Бејлиш и Варис што си играа со сите во King's Landing.
За да не и праат заебанции, како на пример Бејлиш и Варис што си играа со сите во King's Landing.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не беа баш све симпатичниПорано гледавме цицки али цицки на симпатични девоќи, мене оваа ми е ко машко шо требало да бидит женско, не ми се свиѓат...
Интересна епизода, после смрта на ser Barristan, Калисито во секоја можна сцена покажвеше слабости, сега со Тирион мислам дека ќе е многу поинтересно во Мирин и ќе ја ивајт на вистински пат.. Другото е сасвим солидно, ојдоја работите малце напред, Санис мислам дека пак ќе добијат шлаканица зш немат да ја послушат моментално најубавата жена во сериава.
Доста бе, може уште е жива...И Дореа нормално, Бог да ја прости.
И Нед Старк може уште е жив...Доста бе, може уште е жива...![]()
Секое сценарио што вклучува појавување на Дореа за мене е суперА стварно ќе е јако Дореа и тој црниот да се појават од нигде никаде и да го ослободат Џејми од Дорн, на пример.![]()
Кај ќе ми иде душава, не знам како ја заборавив Мелисандре.Серсеи и Мелисандре бреее.
И Дореа нормално, Бог да ја прости.
Некој поупатен да ми објасни зошто серијата веќе не ги прати книгите? Очигледно е дека направија голема грешка.
Сезонава е катастрофа досега.