Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
^
За да не и праат заебанции, како на пример Бејлиш и Варис што си играа со сите во King's Landing.

Порано гледавме цицки али цицки на симпатични девоќи, мене оваа ми е ко машко шо требало да бидит женско, не ми се свиѓат...

Интересна епизода, после смрта на ser Barristan, Калисито во секоја можна сцена покажвеше слабости, сега со Тирион мислам дека ќе е многу поинтересно во Мирин и ќе ја ивајт на вистински пат.. Другото е сасвим солидно, ојдоја работите малце напред, Санис мислам дека пак ќе добијат шлаканица зш немат да ја послушат моментално најубавата жена во сериава.
не беа баш све симпатични
202sex.jpg

hqdefault.jpg

:)

Серсеи и Марџери се најебазовни, такви се кога ги гледаш, таков поглед, прави мачки се. На другата страна се вистински лепотици како Мисандеи, ама тие се досадни. Дај Серсеи да се играмо :D

Иако жабата (Марџери) не ми го праве многу меракот, денес така целата разбушавена, ненашминката и беспомошна ептен беше секси.

Другата недела и Серси ќе ја видиме во такво издание, па ќе утврдиме која е посекси затвореничка.

А стварно ќе е јако Дореа и тој црниот да се појават од нигде никаде и да го ослободат Џејми од Дорн, на пример. :icon_lol:

Некој поупатен да ми објасни зошто серијата веќе не ги прати книгите? Очигледно е дека направија голема грешка.
Сезонава е катастрофа досега.

http://www.mtv.com/news/1837209/game-of-thrones-cant-wait-for-george-r-r-martin-anymore/

Воглавно, ради бизнисот. :D

---

Инаку, не знам зашто толку потецнувачки гледате на Сем, ко шутраците од Најтс Воч сте. :cenzura:

Сепак уби White Walker, најначитан е од сите на ѕидот, во него гледам потенцијален заменик за Maester Aemon. Секако не може да биде маестер, ама сигурно (веќе и е) прв советник на Џон. Доколку после ова и не замине со џенцка му некаде каде што е и побезбедно.

Не дека сцените со него и Гили не се тинејџерски awkward, aма како лик сметам дека е еден од тие што можат да играат голема ролја во дејствието.

Ако ја разгледаме човечката страна, понашањето на Тион и на Сем е сосема најнормално. Првиов е мачен бетер од црнец роб што берел памук. По такво психичко и физичко малтретирање добро е што е свесен општо дека постои нешто околу него. Вториов па е вреѓан од неговите а највеќе од татко му цел живот заради изгледот и дека е неспособен. Денис Родман нели се исповеда дека прв пат имал секс на 25-6 години оти мислел дека е геј само затоа што татко му го вреѓал така? :D

мене сестрине од Дорн ме нервираат, наместо да ги направат подобри воини од татко им, ги направиле бетер од курви зад МТВ ебаго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom