Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Во моментот кога сфаќаш усвари чиј меч е стварно, веќе е прекасно :)
Ќе треба цела армија да пробие за да дојде до Станис.
Стварно е моќен воин и го победи кучето али да не претеруваме :D

10 Страни наназад се збори за Бриен, па после некој се лути кога ќе се пише дека е опаднат квалитетот на ГОТ оваа сезона.....

Така е, во претходните 50 се збореше за Санса и Марџери, ради подобар квалитет...

Сакаш да кажеш дека не се квалитени?:cautious::cautious::cautious:

За Санса знаеш шо мислам, а Марџери е квалитетна исто колку што и Премиер Лига е квалитетна последниве години. :D

За Санса знаеш шо мислам, а Марџери е квалитетна исто колку што и Премиер Лига е квалитетна последниве години. :D
Затоа се зачудив:P Што им мислиме ние, сите да им мислат :D
Иначе за Марџери да, се слагам :( Ама затоа Мисандеи се јача како Бундес :D

Колку незгоден пост еј, сакам да ти ставам лајк, ама ќе се осеќам како да сум ја изневерил Марџери :)

Една причина сите ја запоставивте а веројатно е најбитна тоа е одмаздата за Ренли. Очекувам некогаш патиштата да и се вкрстат со Станис. Ако таа продолжи да ја следи Санса и Станис го нападне Винтерфел можеби и скоро ќе се случи оваа средба
a sto znaci sansa se dvizi kon winterfel

1080 р ако има торент нека даде некој по пп

Сите што ги гледаа трејлерите, пред почеток на сезоната, погодија.
Јас ништо во овие 5 сезони за Санса не можам да погодам освен тоа дека ќе има некоја важна улога со ѓерданот

Јас ништо во овие 5 сезони за Санса не можам да погодам освен тоа дека ќе има некоја важна улога со ѓерданот
Ако си ги гледал официјалните трејлери, уште пред почеток на сезоната ќе знаеше каде оди Санса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom