Ти имаш повисоки уметнички стандарди. Ја зборам за нас, обична раја, како стојат работите.Мене True Det. прва сезона ми беше ТАПА !!
Си имам некоја своја теорија базирана на моите читања на книгите и уште повеќе на тоа како се одвиваат работиве во серијалов дека понатамошната улога на Бриен е да го убие Станис, нешто на што се заколна уште при смртта на Ренли..... нема потреба повеќе сцени да има со неа и Подрик, секоја сцена со Бриен во наредните епизоди би била само непотребно трошење на и така малата минутажа која може да се искористи за други поважни ликови.
Затоа среди пет витези на Бејлиш како за добро утро.Brien e tolku nesposobna so ni samata sebe ne moze da se ubie.
Daj ne zaebavaj. Podrik ke gi sredese tieЗатоа среди пет витези на Бејлиш како за добро утро.![]()
Daj ne zaebavaj. Podrik ke gi sredese tie![]()
Taktika se vika toa decko
Epa vajlda toa e edinstvenata poglupa pricina za nejzinovo postoenje.Има некоја улога сигурно... јас мислам дека нејзината задача ќе биде да го обучи Подрик.
Во моментот кога сфаќаш усвари чиј меч е стварно, веќе е прекасноСамо луѓето на Станис кога ќе и го видат валирискиот меч со ланистерскиот лав на балчакот во секунда ќе биде заробена и нема да биде во состојба да го убие Станис![]()