Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Немам и јас HBO, не зборам ниту за постерот. ОК подобро е за вас ако не сте приметиле ќе видиме за 2 месеци дали е спојлер или не

.... нема потреба повеќе сцени да има со неа и Подрик, секоја сцена со Бриен во наредните епизоди би била само непотребно трошење на и така малата минутажа која може да се искористи за други поважни ликови.

Си имам некоја своја теорија базирана на моите читања на книгите и уште повеќе на тоа како се одвиваат работиве во серијалов дека понатамошната улога на Бриен е да го убие Станис, нешто на што се заколна уште при смртта на Ренли.

И не, нема ништо во книгите или во серијалов што точно укажува на ова, така да не е спојлер во никој случај.

Daj ne zaebavaj. Podrik ke gi sredese tie :)

rock.gif

Колку што се сеќавам, Бриен победи на турнирот кај Ренли победувајќи го Лорас, и потоа уби барем тројца од останатите виножето гарда на Ренли. Исто така успешно се бореше и против Џејми, а го побери и Кучето (барем во серијалот).

Кога се однесува до борбените способности на Бриен, не треба да се сомневате, тоа што витештвото таа го сваќа како што го опишуваат во книгите нема врска со борбените вештини кои истата ги има.

Има некоја улога сигурно... јас мислам дека нејзината задача ќе биде да го обучи Подрик.

Има некоја улога сигурно... јас мислам дека нејзината задача ќе биде да го обучи Подрик.
Epa vajlda toa e edinstvenata poglupa pricina za nejzinovo postoenje.

Една причина сите ја запоставивте а веројатно е најбитна тоа е одмаздата за Ренли. Очекувам некогаш патиштата да и се вкрстат со Станис. Ако таа продолжи да ја следи Санса и Станис го нападне Винтерфел можеби и скоро ќе се случи оваа средба

Само луѓето на Станис кога ќе и го видат валирискиот меч со ланистерскиот лав на балчакот во секунда ќе биде заробена и нема да биде во состојба да го убие Станис :D

Само луѓето на Станис кога ќе и го видат валирискиот меч со ланистерскиот лав на балчакот во секунда ќе биде заробена и нема да биде во состојба да го убие Станис :D

Во моментот кога сфаќаш усвари чиј меч е стварно, веќе е прекасно :)

10 Страни наназад се збори за Бриен, па после некој се лути кога ќе се пише дека е опаднат квалитетот на ГОТ оваа сезона.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom