Ако не сфаќаш зошто не би ги дал моите војници да се борат за друг, џабе ќе ти објаснувам.
Добро друже Менс, сам си ги носиш последиците на својата одлука

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не сфаќаш зошто не би ги дал моите војници да се борат за друг, џабе ќе ти објаснувам.

Добро друже Менс, сам си ги носиш последиците на својата одлука![]()
Он успеал да ги собере сто племиња, со малце дипломатија и добро објаснување веројатно ќе ги убедеше, ако не сите барем поголем дел.
Иако немаме претстава каде се сите дивјаци, да претпоставиме дека еден дел, водачите и оние кои учествуваа во нападот се во Castle Black, сите останати кампуваат од другата страна на ѕидот во негова близина, вака обезглавни сега шо можат да направат, да одат со главата во ѕид (буквално кон ѕидот и против Станис) или да се вратат пак на север во заледените и опасни дивини, не е баш некој избор.

Правиме муабет за луѓе кои цел свој живот знаат само убивање. Неможе да очекуваш рационално размислување![]()
Туку, го откривме и најголемиот страв на Серсеи, да биде заменета со помлада кралица![]()
Може да се каже али тука имаш и плус трон за давање, влогот е поголемТоа не е стравот на секоја жена?
Добра прва епизода ја се заебав ја симнав и втората па морав да ја глеам на катастрофа снимка никад више боље ќе чекам да ги глеам ко човек.

Ама сигурен сум дека и Станис би го сторил истото на негово место. Тоа се тие принципи.Гарант преку него ке проба нема друг излез за оваЗнаеше Менс Рејдер дека ако клекне пред Станис ќе го прогласат за предавник што одработува за странски интереси.Ама сигурен сум дека и Станис би го сторил истото на негово место. Тоа се тие принципи.
Се` уште го имаат заробено Тормунд како некој авторитет. Очекувам Станис да проба преку него да придобие барем дел од Дивјаците.
него ме чуди северов ептен ми е мерак некако ме копка како ке останеТака шарено хиден, немаше боље варијанта, тие беа можностите, ограничен трансфер, полоши монитори...Како бе гледавте епизоди кога имаше само .avi (350мб) и .mp4 (обично нешто помало од 350мб) формати што можеа да се симнат?