Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Он успеал да ги собере сто племиња, со малце дипломатија и добро објаснување веројатно ќе ги убедеше, ако не сите барем поголем дел.

Иако немаме претстава каде се сите дивјаци, да претпоставиме дека еден дел, водачите и оние кои учествуваа во нападот се во Castle Black, сите останати кампуваат од другата страна на ѕидот во негова близина, вака обезглавни сега шо можат да направат, да одат со главата во ѕид (буквално кон ѕидот и против Станис) или да се вратат пак на север во заледените и опасни дивини, не е баш некој избор.

Даенерис ми е ептен Мајка Тереза, ко да ги читам Бетмен и Лешо со тоа релативизмот посран. Сака трон, нејќе крв да падне.

Он успеал да ги собере сто племиња, со малце дипломатија и добро објаснување веројатно ќе ги убедеше, ако не сите барем поголем дел.

Иако немаме претстава каде се сите дивјаци, да претпоставиме дека еден дел, водачите и оние кои учествуваа во нападот се во Castle Black, сите останати кампуваат од другата страна на ѕидот во негова близина, вака обезглавни сега шо можат да направат, да одат со главата во ѕид (буквално кон ѕидот и против Станис) или да се вратат пак на север во заледените и опасни дивини, не е баш некој избор.

Правиме муабет за луѓе кои цел свој живот знаат само убивање. Неможе да очекуваш рационално размислување :)

Туку, го откривме и најголемиот страв на Серсеи, да биде заменета со помлада кралица :D

Правиме муабет за луѓе кои цел свој живот знаат само убивање. Неможе да очекуваш рационално размислување :)

Баш заради тоа што знаат само за убивање, со или без Менс еден дел од нив ќе прифатат да убиваат и за Станис, притоа ќе бидат на безбедната страна на ѕидот, со можност ако преживеат да имаат повеќе пари, жени и може малце имот, едини проблем им е тоа што не се навикнати да следат авторитети.

Туку, го откривме и најголемиот страв на Серсеи, да биде заменета со помлада кралица :D

Тоа не е стравот на секоја жена :icon_lol:?

Добра прва епизода ја се заебав ја симнав и втората па морав да ја глеам на катастрофа снимка никад више боље ќе чекам да ги глеам ко човек.

Тоа не е стравот на секоја жена :icon_lol:?

Добра прва епизода ја се заебав ја симнав и втората па морав да ја глеам на катастрофа снимка никад више боље ќе чекам да ги глеам ко човек.
Може да се каже али тука имаш и плус трон за давање, влогот е поголем :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Добри реплики имаше во епизодава:

tumblr_nmqw4bfBT31s2791bo1_250.gif

tumblr_nmqw4bfBT31s2791bo8_250.gif

:pos:

Марџери виде нешто што и се допадна...

tumblr_nmqh85jJas1qddfrco2_250.gif

:icon_lol:

и секако прашањето на денот:

tumblr_nmr8jpJYRV1qddfrco6_250.gif

tumblr_nmoji2Vvhj1s95j2so3_500.gif

:giggle:

Се испосравте со ова епизодите.

Излегле.. па зошто излегле.. па иако излегле ќе си се чувале од недела за недела.
Па излегле ама не е HD.

Како бе гледавте епизоди кога имаше само .avi (350мб) и .mp4 (обично нешто помало од 350мб) формати што можеа да се симнат?

Знаеше Менс Рејдер дека ако клекне пред Станис ќе го прогласат за предавник што одработува за странски интереси. :D Ама сигурен сум дека и Станис би го сторил истото на негово место. Тоа се тие принципи.
Се` уште го имаат заробено Тормунд како некој авторитет. Очекувам Станис да проба преку него да придобие барем дел од Дивјаците.

Знаеше Менс Рејдер дека ако клекне пред Станис ќе го прогласат за предавник што одработува за странски интереси. :D Ама сигурен сум дека и Станис би го сторил истото на негово место. Тоа се тие принципи.
Се` уште го имаат заробено Тормунд како некој авторитет. Очекувам Станис да проба преку него да придобие барем дел од Дивјаците.
Гарант преку него ке проба нема друг излез за ова :D него ме чуди северов ептен ми е мерак некако ме копка како ке остане

Како бе гледавте епизоди кога имаше само .avi (350мб) и .mp4 (обично нешто помало од 350мб) формати што можеа да се симнат?
Така шарено хиден, немаше боље варијанта, тие беа можностите, ограничен трансфер, полоши монитори...
Кој се навикнал да гледа глориус хд и може лесно да се префрли на тиња квалитет, свака му част.

Се испосравте со ова епизодите.

Излегле.. па зошто излегле.. па иако излегле ќе си се чувале од недела за недела.
Па излегле ама не е HD.

Исто како што кога бев забавиште пред 20 години глеавме дома на нишки телевизор.[DOUBLEPOST=1428960553][/DOUBLEPOST]
Нешто што не ми се допадна во епизодата, имаше премногу голи машки газови.
Епа сеа и ние да видиме нешто, не е фер :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom