Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека е светец Станис, нема да го бранам, ама не е ништо ново. Полно луѓе пред него ги колеа сите дивјаци шо ќе ги сретнеа. Фер беше понудата шо му ја направи на Менс, ама овај го одби само поради гордоста. Не дека другите ќе му свртеа грб или нешто слично, така само се вадеше. Сите го почитуваа оти тој успеа да ги обедини сите племиња на дивјаците, нешто невидено досега. Ако речеше бегаме назад, ќе одеа назад. Ако речеше се тепаме за Станис, ќе се тепаа за Станис.

tumblr_nmr0auLQHS1qddfrco6_r1_250.gif

Ама за Тормунд овде многу ми падна жал. И за Менс, многу јака беше глумата, ама појќе го сакам Тормунд заради брадата.

Читам наназад, гледам уште има луѓе кои не се Тим Серсеи.
tumblr_nmr7npIj6u1tmo5g4o1_250.gif

:love:

Пошо изгледав 3 епизоди ми се споија некако и не паметам до кај траеше првата.
Така да ќе си коментирам вие тоа шо си го зборите.

Ево вака.
Јас не очекував да се здружат Менс и овај Станис.

И толку, да не заебам нешто. :cenzura:

Така шарено хиден, немаше боље варијанта, тие беа можностите, ограничен трансфер, полоши монитори...
Кој се навикнал да гледа глориус хд и може лесно да се префрли на тиња квалитет, свака му част.
Не ми е муабетот тоа дека е 'лесно' да се префлиш на т.н 'тиња' квалитет (што и не е така лош, дефинитивно не за потценување)
Туку конкретно за СЛУЧАЈОТ (пошто пази, не излегуваат 4 епизоди секој ден..) и дека као квалитетот (пази) е мн. битна причина за нешто да не се гледа а воедно и нагласува по 100 пати.

Да не случајно постарите филмови за кои нема глориус HD *cough* снимки не се вредни за гледање?
Јутјуб; 360p не вреди итн.. =)

Шарено, баш.

Исто како што кога бев забавиште глеавме дома на нишки телевизор.

Фино.

Забегав офтопик ама коа веќе неможе да спојлершуваме :(

Не ми е муабетот тоа дека е 'лесно' да се префлиш на т.н 'тиња' квалитет (што и не е така лош, дефинитивно не за потценување)
Туку конкретно за СЛУЧАЈОТ (пошто пази, не излегуваат 4 епизоди секој ден..) и дека као квалитетот (пази) е мн. битна причина за нешто да не се гледа а воедно и нагласува по 100 пати.

Да не случајно постарите филмови за кои нема глориус HD *cough* снимки не се вредни за гледање?

Шарено, баш.

Фино.

Така де, разгалени сме. Од секој филм денес имаш remastered ХД верзија, освен од некои југословенски и македонски. Ај да не искача да речеш ама ако знам дека од ова ќе искочи ХД, зошто да си расипуваме кога сме чекала година дена, за уште 2 недели? Правење муабет за наредните 3 епизоди по ПП, соберете се на групна, влезете во Вестерос групана на ФБ каде што пациенти одат на википедија и пастираат, има милион начини. :)

Mn Jajca pokaza U know Nothing go zastrela ovoj pred Stanis...ocekuvam da go jade

Шарено, баш.

Фино.

Од коњ на магаре се вика ова твоето. :D

Марџери и Серси да ми ги донесоа на блуреј 4-те епизоди да ги гледаме заедно пак немаше да ги изгледам наеднаш и пред време.

Само да прашам на темава се дискутират како шо ќе излегвет епизодиве регуларно или веќе до 4та епизода се дискутират?

Само да прашам на темава се дискутират како шо ќе излегвет епизодиве регуларно или веќе до 4та епизода се дискутират?
Регуларно, само првата.

Дај бе тој што ќе ги гледа ХД епизодите т.е. што ќе ги чека после нека ги гледа и овие ''протечените'' и нека не просветли колку ХД било подбро. Жити се, би ги гледал со тој и на телевизор од 42 инчи фрејм по фрејм да ми објаснува што ќе биде толку подобро за да вреди да се чека...

^Не разбирам чуму дискусија. Кој сака ги гледал кој не сака ги чека на добра снимка и еднаш неделно. Зашто мора едните на другите да им се оправдуваат.
Се додека некој од овие првите не излезе со спојлер не гледам штета од тоа што некој решил да ги гледа.

^Не разбирам чуму дискусија. Кој сака ги гледал кој не сака ги чека на добра снимка и еднаш неделно. Зашто мора едните на другите да им се оправдуваат.
Се додека некој од овие првите не излезе со спојлер не гледам штета од тоа што некој решил да ги гледа.

За некој со ник „Параноја“ мислењава и не ти соодветуваат баш баш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom