Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто како што кога бев забавиште пред 20 години глеавме дома на нишки телевизор.[DOUBLEPOST=1428960553][/DOUBLEPOST]Се испосравте со ова епизодите.
Излегле.. па зошто излегле.. па иако излегле ќе си се чувале од недела за недела.
Па излегле ама не е HD.
Како бе гледавте епизоди кога имаше само .avi (350мб) и .mp4 (обично нешто помало од 350мб) формати што можеа да се симнат?
Епа сеа и ние да видиме нешто, не е ферНешто што не ми се допадна во епизодата, имаше премногу голи машки газови.

Не ми е муабетот тоа дека е 'лесно' да се префлиш на т.н 'тиња' квалитет (што и не е така лош, дефинитивно не за потценување)Така шарено хиден, немаше боље варијанта, тие беа можностите, ограничен трансфер, полоши монитори...
Кој се навикнал да гледа глориус хд и може лесно да се префрли на тиња квалитет, свака му част.
Исто како што кога бев забавиште глеавме дома на нишки телевизор.

Така де, разгалени сме. Од секој филм денес имаш remastered ХД верзија, освен од некои југословенски и македонски. Ај да не искача да речеш ама ако знам дека од ова ќе искочи ХД, зошто да си расипуваме кога сме чекала година дена, за уште 2 недели? Правење муабет за наредните 3 епизоди по ПП, соберете се на групна, влезете во Вестерос групана на ФБ каде што пациенти одат на википедија и пастираат, има милион начини.Не ми е муабетот тоа дека е 'лесно' да се префлиш на т.н 'тиња' квалитет (што и не е така лош, дефинитивно не за потценување)
Туку конкретно за СЛУЧАЈОТ (пошто пази, не излегуваат 4 епизоди секој ден..) и дека као квалитетот (пази) е мн. битна причина за нешто да не се гледа а воедно и нагласува по 100 пати.
Да не случајно постарите филмови за кои нема глориус HD *cough* снимки не се вредни за гледање?
Јутјуб; 360p не вреди итн.. =)
Шарено, баш.
Фино.
Забегав офтопик ама коа веќе неможе да спојлершуваме![]()

Lord Varys, George, Tyrion...
Братов е цар! 
Не ми е муабетот тоа дека е 'лесно' да се префлиш на т.н 'тиња' квалитет (што и не е така лош, дефинитивно не за потценување)
Туку конкретно за СЛУЧАЈОТ (пошто пази, не излегуваат 4 епизоди секој ден..) и дека као квалитетот (пази) е мн. битна причина за нешто да не се гледа а воедно и нагласува по 100 пати.
Да не случајно постарите филмови за кои нема глориус HD *cough* снимки не се вредни за гледање?
Јутјуб; 360p не вреди итн.. =)
Шарено, баш.
Фино.
Забегав офтопик ама коа веќе неможе да спојлершуваме![]()

Регуларно, само првата.Само да прашам на темава се дискутират како шо ќе излегвет епизодиве регуларно или веќе до 4та епизода се дискутират?
A: Is your name Winter ?http://kajgana.com/vasha-visost-vi-stojam-na-raspolaganje
Ова е врвот, умрев од смеење!Lord Varys, George, Tyrion...
Братов е цар!
![]()

Со или без не им менува многу на дивјаците, ама му менува нему. Крал не коленичи пред никого.со или без Менс