Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Toa vikam i ja nema sansi sa izbegnes spojleri, a kakvi pacienti ima dovlno im e samo audio da sluusaat od epizoda i da pisat spojleri. Najverojatno ke gi spustam denes utre i raaat glava.
теорија нема, освен ако не се исклучиш од интернет тој период, зашто пример еве другар на странски форум читал за авенџерс, и отворил тема каде тоа се дискутира, за стрипови, филмови и слично, и таму го јадел дебело, муабетот ми е дека на апла рандом места почнаа да ставаат спојлери, на рандом јутуб песни, коментари на безвезни статии, форуми, па дури и на фудбалски сајт имам начекано ...

Незнам ... ја сепак ќе чекам хд слика и ги гледам без размислување, знам дека ке го јадам и ке се изнервирам, цела еуфорија у три лепе ќе ми отиде и без мерак ќе ги гледам епизодите.

теорија нема, освен ако не се исклучиш од интернет тој период, зашто пример еве другар на странски форум читал за авенџерс, и отворил тема каде тоа се дискутира, за стрипови, филмови и слично, и таму го јадел дебело, муабетот ми е дека на апла рандом места почнаа да ставаат спојлери, на рандом јутуб песни, коментари на безвезни статии, форуми, па дури и на фудбалски сајт имам начекано ...

Незнам ... ја сепак ќе чекам хд слика и ги гледам без размислување, знам дека ке го јадам и ке се изнервирам, цела еуфорија у три лепе ќе ми отиде и без мерак ќе ги гледам епизодите.
Ke ima utre ili drug den ubava snimka zavisi kolku HD sakas, ako baras kako HD kako wot ondak ne znam, ama 720p HD pisaa ke ima.
A toa za spojleri znam kako e, ja za Igrit jadev spojler na ebana igra, na league of legends :>

Крф да серат, уште ок фали да кликнам за да почнат да се симнуваат, и еве размислувам 10 минути што да правам. :tapp:

unfollow на сите гот групи на фб
не ја отварам темава
ќе се покријам со ќебе
и ќе си ги чекам со ред и хаде снимки секој понеделник

Овие 4 епизоди и да ги има во хд снимка, пак нема да ги гледам иако ги имам прочитано книгите. :toe:
Ќе го нема она чувство на гледање нова епизода во 3 часот по полноќ.

Овие серковците од твитер се натпреваруваат кој побрзо ќе ги изгледа и ќе пушти спојлери. Еве веќе еден прочитав. :tapp:

Уште не сум ги гледал али успеав да попијам гаден споилер. Фејсбук групите се no-no.

10169206_10206299152858455_6735111171324847643_n.jpg

:pos:

И на еxtra large не и собира.

Ако ги изгледате сите сега ќе треба да чекате месец до нова епизода. Just saying.

3 часа успеав да издржам...заеби подобро уште еден месец да чекам отколку да ме спојлерисаат. Minute of silence for this fallen brother please.

3 часа успеав да издржам...заеби подобро уште еден месец да чекам отколку да ме спојлерисаат. Minute of silence for this fallen brother please.
Не ги имаше ти прочитано или се лажам? Или па те копка што е сменето? :)

Симнав една да ја видам снимката, мизерија, ја избришав и ќе си чекам салам торент, ме заболе и ако сите 10 испаднат вечер, голема глупост е ова, ќе ја заебат цела сезона вака.

Мислам дека освен на онаа Game of Thrones Macedonia на фејсбук немам никоја друга група, плус една или две страници со смешки, така да ќе скријам уште веднаш се` од нив.
А ако планирате да ставате спојлери на Кајгана of Thrones, тогаш ќе си имаме проблем. :icon_lol:[DOUBLEPOST=1428842821][/DOUBLEPOST]А гледам некои се радуваат што имаат четири епизоди за гледање... пфф, аматери... :rolleyes:

Ke ima utre ili drug den ubava snimka zavisi kolku HD sakas, ako baras kako HD kako wot ondak ne znam, ama 720p HD pisaa ke ima.
A toa za spojleri znam kako e, ja za Igrit jadev spojler na ebana igra, na league of legends :>
Kade vide deka ke ima 720p snimka vo skoro vreme ? Ako ima za nekoj den, moze da izdrzam nekako :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom