Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
И уште еден note да додадам. За мене спојлер е и ако некој каже „ова го нема у книгата“, ко ова сеа што го кажа @Smert за R+L=J . Едноставно, може да се преправаме како книгите да не постојат? Така сите среќни и весели ќе си бидеме на темава. Освен кога Мартин ќе ни убие уште еден омилен лик :)

Ако се преправаме дека не постојат книгите, каква врска има Мартин со убивање на ликовите? :)

Ако се преправаме дека не постојат книгите, каква врска има Мартин со убивање на ликовите? :)
Touche!

Абе мислев воопшто да не се спомнуваат кога дискутираме теории и слично :)

Ти по малолетните си, а?
Пеџа ги фаќа у најубавиот период, само што ќе наполнат 18. :D

Ја сезонава сум тим Санса. Додека не ги видам новите ликови. :P

Тим Cersei :love:

Од младото мевце може Санса. И Мисандеи.
И Дореа беше јаки4ка.
Му текна и на уште некој за Дореа...
touched.gif

Ја имав пишано на темава и јас порано, заедно со неколку фотки. Еве ја пак да оплакнеме очи :D :

4991-roxanne-mckee.jpg

Doreah_cleaned.jpg

tumblr_msj9xhIb6I1sbz3v6o1_500.gif

:love:

Дајте бе некое видео така скратено да се рефрешнам на последната. Неам време да ја прегледувам.

:sramezliv:

Kaj да најдам некое ривју подолго за последната сезона, не сакам да барам на нет да не најдам некој спојлер...

Тие што ја следевте winteriscoming.net сега променете си букмарк со watchersonthewall.com

Основачкиот тим и повеќето едитори на WiC се одвои и направи нова страна каде активно обновуваат содржини за серијата, главно кастинг вести, рецензии, слики, трејлери и сл. Спојлери на front page нема а доколку текстот содржи ќе има предупредување во воведот. Добра е за Unsullied и за гејови. :P

Нова сезона носи нови ликови, локации и дешавки. Јасно дека шоуто изгуби некои од најдобрите ликови во минатите 2 сезони но ова е GoT и нема причина да не се биде хајпнат бидеќи секогаш ќе се најде нов допадлив лик ала Oberyn Martell, Jaqen H'ghar, Brynden Tully и ред други.

Ај нека ми пушти некој по пп торент за овие history & lore што се, ги немам гледано :)

Ги гледам пак отпочеток, имам 10 дена за сите епизоди пак да ги изгледам, у сред колоквиумска :D

Не бе, не можам да не бидам анти-Санса. Кучето ради неа и го убија, греота :(

Ги гледам пак отпочеток, имам 10 дена за сите епизоди пак да ги изгледам, у сред колоквиумска :D

Не бе, не можам да не бидам анти-Санса. Кучето ради неа и го убија, греота :(

Its called Direwolf! :uzi:

Инаку, да, младата Санса е наивна и глупа. Детиште. Откако ќе и се исподесат сите пиздарии, тек тогаш согледува. :гик:

Од сезонава веќе е играч... :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom