Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Едно прашање - Дали смее да се дискутира за теории? Значи не за споилери од *јас сум геј*, туку теории. Пошто на претходната страна некој спомна теорија како би можела да заврши приказната и кој да владее на крај, па да знам дали смеам да реплицирам и што смеам да кажам.

Едно прашање - Дали смее да се дискутира за теории? Значи не за споилери од *јас сум геј*, туку теории. Пошто на претходната страна некој спомна теорија како би можела да заврши приказната и кој да владее на крај, па да знам дали смеам да реплицирам и што смеам да кажам.
Точно ја требаше исти да прашам пред да пишам такво нешто.

Админ, пресуда?

Ti ne smees. :D

Точно ја требаше исти да прашам пред да пишам такво нешто.

Админ, пресуда?

Ti da. :D

Kako moze da se smeta za teorija ako ti se citani knigite, eve ti Smert si diskutiral vo temata za knigite i prevodite im.
Sekako deka teorii se dozvoleni, onaka kurtasak i lesni pretpostavki.. ne mozam da znam jas na koj mu se citani, koj znae.. pa dali pretpostavkata mu e nevina.
Dozvoleno se dur ne se pretera ko lani, poso epten eksperti imame apparently. Ke presuduva @Ilumious sto e stvarno teorija sto eksperstka teorija..
Ali ne se nadevam da bidat fini. Lugevo se geevi.

Јас заради тие теории гледам да ја одбегнувам темава. Во секоја теорија може да има вистина, некое гледиште што никогаш немало да ти текне и стварно знае да ти го заебе филингот ако гледаш како теоријата станува вистина во серијата.

Епа која е поентата ондак на темава ако не дискутираме теории, еве јас и така не ги дискутирам а ако праша некој, гледам да не му расипам или на него и на другите. Самите треба да имате граница, ако сте се заебале со спојлер, не мора да се расипува и на другите. Али ипак, стојам на своето дека википедија спојлерашите расипуваат а не тие што читале :)

теорисајте си колку сакате, серијава има да ја влечат со години како што и опаѓа динамиката од сезона у сезона

Ti ne smees. :D

Ti da. :D

Kako moze da se smeta za teorija ako ti se citani knigite, eve ti Smert si diskutiral vo temata za knigite i prevodite im.
Sekako deka teorii se dozvoleni, onaka kurtasak i lesni pretpostavki.. ne mozam da znam jas na koj mu se citani, koj znae.. pa dali pretpostavkata mu e nevina.
Dozvoleno se dur ne se pretera ko lani, poso epten eksperti imame apparently. Ke presuduva @Ilumious sto e stvarno teorija sto eksperstka teorija..
Ali ne se nadevam da bidat fini. Lugevo se geevi.

Ги имам читано прва и втора само. Другар ми ја спојлна трета кај што се најголемите дешавки, така да више сум имун на спојлери и затоа ја читам темата за книгите. Иначе тоа што сакав да го спомнам е теоријата R+L=J, значи не е нешто што го има во книгите.

Ги имам читано прва и втора само. Другар ми ја спојлна трета кај што се најголемите дешавки, така да више сум имун на спојлери и затоа ја читам темата за книгите. Иначе тоа што сакав да го спомнам е теоријата R+L=J, значи не е нешто што го има во книгите.

Ne be, te zemav samo za primer, apsurdno e, kako da znam komu mu se citani, sekako deka e dozvoleno, ama koa ke se isponasat nekoi posle i na gluposti duvame znaes.. od edna strana ne moze da se limitira diskusijata bez teorii, od druga treba da pazime da ne im se unisti filmot na normalnite gledaci.. :)

Страшно ме интересира на какви порничи го стругаш :D
Smart girl gives bj vs teenage blonde...
А бе Рики.....

Него, сите ама баш сите ја заборавате Арја :)
Ти по малолетните си, а?

Јас и читајќи ја темава никако не сум хајпнат. Минатата сезона ми беше воглавно просечна и ми се губи магијата што ја имаше серијата. Почна да изгледа шаблонски ко шпанска серија.
Еве на пример после првата сезона, па и втората, имав желба да ги читам книгите, да уплатам екскурзија до вестерос и слични глупости ама после минатата сезона сум скроз рамнодушен.

Слаби сте ми некако за сега. Ќе мора на друга карта да се игра тука.

Тим Мисандеј? :D

http://www.gq.com/women/movies-and-...nathalie-emmanuel?MBID=social_twitter#slide=1

1426613806706_nathalie-emmanuel-gq-magazine-april-2015-02.jpg

Да се пишам пак дека сум и оваа сезона Тим Мисандеи, нормално.
Иначе за теории и спојлери не ми е гајле, ќе ги заборавам до следна епизода, меморијата у последно време ми е како на пеперутка.

И уште еден note да додадам. За мене спојлер е и ако некој каже „ова го нема у книгата“, ко ова сеа што го кажа @Smert за R+L=J . Едноставно, може да се преправаме како книгите да не постојат? Така сите среќни и весели ќе си бидеме на темава. Освен кога Мартин ќе ни убие уште еден омилен лик :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom