Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Не научи се уште дека ништо не е така како што изгледа од прва? :sneaky:

Нормално дека не е, затоа и се пофалив, дека навидум неочигледното сум го воочил :D
Сега ако со тек на време не се испостави нешто друго, јебем ли га...

Не ги чита Пејо книгите ниту па е човек што чита спојлери ама ја изгледа пред месец дена и погоди, не лаже :)

Нормално дека не е, затоа и се пофалив, дека навидум неочигледното сум го воочил :D
Сега ако со тек на време не се испостави нешто друго, јебем ли га...

Така де. Ми звучеше како да го знаеш со сигурност убиецот на Џофри. Со оглед на тоа каков заебан лик е стариот, којзнае на крај кој ќе биде. Можеби и никогаш нема ни да дознаеме.

@Bateman

Јас имам друга теорија :)

Последно уредено:
Е како не прикажаа во серијата кој е убиециот кога баш убаво посочија.

Ќе турам спојлер, не сум сигурен како беа правилата за веќе завршена сезона

Иронично, вечерва се отвори темава, а баш вечер пуштив Batman Begins да го глеам. Си гледам така и налетувам на сцена со детево:

Screenshot_3.png

Делува познато? :D

Не знаев дека и тука глумел, интересна коинциденција :)

Иронично, вечерва се отвори темава, а баш вечер пуштив Batman Begins да го глеам. Си гледам така и налетувам на сцена со детево:

Прегледај го приврзокот 117765

Делува познато? :D

Не знаев дека и тука глумел, интересна коинциденција :)
Joffery-Batman-e1347987024715.jpg

Бетмен е крив за се:D

Кога на модераторот му здосадија коментари за книгата :D

и @Trpe Grozni

A како заклучивте дека зборам само за серијата? :) Фан база се прави и у јас сум геј. Сигурно и у јас сум геј сите го сакаат Тирион и таму е омилен на фановите. Ако у Хари Потер може да се створи фан база на Невил Лонгботом, спореди само со таа на Тирион од GoT.

И пак стојам на тоа, дури и да немаше фан база, настаните така се одвиваат што е сосема нелогично, не штима и ништо не наведува на тоа дека би можел да умре во оваа сезона.

Само што јас сум геј е напишана пред 14 години.

И? Тогаш баш уште поголема логика има за да знае тачно кои ликови се fan favorites, кои не. Сеа не знам колку време проаѓало од издавањето на еден дел до друг, али пак, и самиот лик реално е единствениот кој сите го сакаат, и секој би бил свесен за тоа дури и да не знае што се збори за неговата jaс сум геј или филмот.

Али ај, ова е на границата што не би сакал да се преминува, затоа прекинувам со дискусијава која има допирни точки со јас сум геј..

:ROFLMAO:

ovojpat muabeti za knigi direk ke vi odzemat pravo na postiranje vo temata i kazneni poeni
ke se dogovorime so dzimi ovojpat, ban od tema za spojleri e malku.. licno jas od forum ke odmaram luge privremeno ako se ponasaat gej.
posle ke se uprajuvame po sudovi, kaj acid i slicno..
shoot first ask later kind of a deal
cisto da sme na cisto

srekja aj iluminous e tuka, our hero, our silent guardian, a watchful protector. A red knight. :oeoeoe:

... licno jas od forum ke odmaram luge privremeno ako se ponasaat gej.
...
- тогаш гарант имаш некои привилегии кои ги немаат другите модератори.
Или пак онака ќе им лупнеш едно две миљарди казнени поени па да им се собере за бан....

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Од Атина ги земав. Целата продавница беше со маици и дуксери од филмови и серии. Имаше мислам од скоро сите куќи. Тежок беше изборот, ама морав да ги испочитувам овие две :D

Само јас мислам дека Daenerys Targaryen ќе заврши на кол а нејзините недораснати змејови ќе ги направат супа ?

Несакам тоа да и се деси но некако ми изгледа недорасната за некои работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom