Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.885
- Поени од реакции
- 52.981
Од Атина ги земав. Целата продавница беше со маици и дуксери од филмови и серии. Имаше мислам од скоро сите куќи. Тежок беше изборот, ама морав да ги испочитувам овие двеОд каде?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од Атина ги земав. Целата продавница беше со маици и дуксери од филмови и серии. Имаше мислам од скоро сите куќи. Тежок беше изборот, ама морав да ги испочитувам овие двеОд каде?

Можно е. Треба да научи да ги контролира ко што треба змејовите. А глеј го Дрогон каков е на крајот на трејлерот, не ми изгледа недораснат, огромен е.Само јас мислам дека Daenerys Targaryen ќе заврши на кол а нејзините недораснати змејови ќе ги направат супа ?
Несакам тоа да и се деси но некако ми изгледа недорасната за некои работи.
Голем е да, ама во споредба со чеперов изгледа како мало дете.Можно е. Треба да научи да ги контролира ко што треба змејовите. А глеј го Дрогон каков е на крајот на трејлерот, не ми изгледа недораснат, огромен е.
Баш заради тоа не земав такваЈас имам ваква и тие што не ја гледаат серијата ме прашаа од кога сум бил за вмро. И сега не ја носам.
Прегледај го приврзокот 117805

Ејјј мора да ја испеешСе бараат доброволци за наредна собиранка за групно пеење на Rains of Castamere.![]()

Не знам дали би било спојлер следново, ако да бришете.
Гледав слики од снимањето, има неколку нови женски ликови воинки. Мислам оти оваа сезона повеќе тимови ќе има, нема да бидат само тим Санса и тим Марџори.

Ти текнува на курвата на Тион во бродот кога одеше прв пат накај дома?Нема џенцка во серијава што не заслужува да има тим

Неа при јако пенетрирање очите и се вкрстуваа, се газев од смеење на сценатаТи текнува на курвата на Тион во бродот кога одеше прв пат накај дома?![]()