Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Само јас мислам дека Daenerys Targaryen ќе заврши на кол а нејзините недораснати змејови ќе ги направат супа ?

Несакам тоа да и се деси но некако ми изгледа недорасната за некои работи.
Можно е. Треба да научи да ги контролира ко што треба змејовите. А глеј го Дрогон каков е на крајот на трејлерот, не ми изгледа недораснат, огромен е.

Можно е. Треба да научи да ги контролира ко што треба змејовите. А глеј го Дрогон каков е на крајот на трејлерот, не ми изгледа недораснат, огромен е.

Голем е да, ама во споредба со чеперов изгледа како мало дете.
IGRHcjZ.jpg

Очекувам да порасне барем еден колку овај што бил, ама некако како женскава да губеше контрола над нив кон крајот на сезоната.
Баш ме интересира како ќе се развива оваа ситуација.

Океј се овие original маици кои HBO ги испромовира, али се малце boooring. Еве ви неколку подобри примери:

figtn,220x294,black,mens,ffffff (1).jpg figtn,220x294,black,mens,ffffff.jpg figtn,220x294,black,mens,ffffff.u1.jpg figtn,220x294,black,mens,ffffff.u2 (1).jpg figtn,220x294,black,mens,ffffff.u2.jpg figtn,220x294,black,mens,ffffff.u3.jpg figtn,220x294,black,womens,ffffff.jpg figtn,220x294,cranberry,mens,ffffff.jpg figtn,220x294,gold,mens,ffffff.u11.jpg figtn,220x294,red,mens,ffffff.u1.jpg figtn,220x294,red,mens,ffffff.u11.jpg figtn,220x294,white,mens,ffffff (1).jpg
figtn,220x294,brown,mens,ffffff.u1.jpg figtn,220x294,black,mens,ffffff.u5.jpg figtn,220x294,heather_grey,vneck,ffffff.u4.jpg

И секако да го испочитувам и рамковниот договор:

figtn,220x294,white,mens,ffffff.jpg

:pistoldz:

Да ве ебе Ремзи со ку*от на Теон, кога попрво стигнавте 4 страни да напишете? Се отвори темата и ајде, ко кучиња пуштени од ланец. Имајте милост, треба да читаат луѓе.

Се бараат доброволци за наредна собиранка за групно пеење на Rains of Castamere. :D

Не знам дали би било спојлер следново, ако да бришете.

Гледав слики од снимањето, има неколку нови женски ликови воинки. Мислам оти оваа сезона повеќе тимови ќе има, нема да бидат само тим Санса и тим Марџори.

Не знам дали би било спојлер следново, ако да бришете.

Гледав слики од снимањето, има неколку нови женски ликови воинки. Мислам оти оваа сезона повеќе тимови ќе има, нема да бидат само тим Санса и тим Марџори.

Да се разбереме. Нема џенцка во серијава што не заслужува да има тим, ја „членувам“ у барем 5-6. Ама Санса вс. Марџери е главната битка, од трета сезона наваму! :D

Односно откако ја убија Doreah. :place:

следи МАСИВЕН “““спојлер“““, најголемиот ever, од круцијален момент за приказната:

tumblr_nlqgzuWqBi1qhpm6ho1_r1_500.gif

:нинџ::вонзем::icon_lol:

:ban:

Ти текнува на курвата на Тион во бродот кога одеше прв пат накај дома? :D
Неа при јако пенетрирање очите и се вкрстуваа, се газев од смеење на сцената :ROFLMAO:

Еве ја :pos::pos::pos::pos::pos:

finishyourdrink.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom