Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Чисто информативно, како планираш да го спојлерисаш некој кој ги има прочитано книгите?
Остај нека се излаже кај некој друг па деновиве со 3 пива и помфриД да го натерам Пејо да го прати на повеќемесечна екскурзија низ Европа :D[

Последно уредено:
Шо спојлери коа се знае како ќе заврши серијата/книгите, оваа Daenerys ќе се земе со John Snow и ондак ќе владеат заедно ( hence A song of Fire and Ice ) и самиот наслов си кажува :misticen:. Едини логичен крај е ова.

Чисто информативно, како планираш да го спојлерисаш некој кој ги има прочитано книгите?

А од каде знаеш дека таа личност ги има прочитано правите книги?

:ROFLMAO:

ovojpat muabeti za knigi direk ke vi odzemat pravo na postiranje vo temata i kazneni poeni
ke se dogovorime so dzimi ovojpat, ban od tema za spojleri e malku.. licno jas od forum ke odmaram luge privremeno ako se ponasaat gej.
posle ke se uprajuvame po sudovi, kaj acid i slicno..
shoot first ask later kind of a deal
cisto da sme na cisto

srekja aj iluminous e tuka, our hero, our silent guardian, a watchful protector. A red knight. :oeoeoe:
Се надевам дека под ова подразбира и „аууу да видите што ќе се деси следната епизода“. Пошто со тоа „аууу ние што ги имаме *јас сум геј*, повеќе од вас што *не сте геј* чекаме да ја видиме борбата меѓу Вајперот и Планината“. Спојлер до даска беше ова.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Јас имам ваква и тие што не ја гледаат серијата ме прашаа од кога сум бил за вмро. И сега не ја носам. :pos:

Прегледај го приврзокот 117805

Исто. Мојата е малку поразлична. Мене ми ја пратија од Австралија. Ѕвони поштарот, ми ја носи, јас ја отворам пред него и неговата реакција беше:
-Ајдеее! И во Австралија овие пуштиле корени? Ебате вмровците.

Јас имам ваква и тие што не ја гледаат серијата ме прашаа од кога сум бил за вмро. И сега не ја носам. :pos:

Прегледај го приврзокот 117805
ВМРО, Ланистери, нема некоја голема разлика.

Замислете на Red Wedding, нели кога почнаа да ја свират песната на Ланистерцине како знак за напад, да почнеше да иде „ВМРОООООООООО !!!“ :D

Аманте бе кога стигнавте да се изнапишите, си реков дека овие педериве од ХБО побрзо ја имет пуштено 5та сезона...

Пиши ми пп ако сакаш спојлери :icon_lol:

Три пати ми се прочитани книгите од 2011 навака + изгледани ми се сите History and Lore по којзнае колку пати, најискрено мислиш дека можеш да ме спојлерсаш?
Не знам дали би било спојлер следново, ако да бришете.

Гледав слики од снимањето, има неколку нови женски ликови воинки. Мислам оти оваа сезона повеќе тимови ќе има, нема да бидат само тим Санса и тим Марџори.
Да, објавија кои се новите ликови. Ќе ставам во спојлер зошто знам нежни има тука ептеМ иако 43924032 пати досега на ФБ или на Твитер виделе објава од HBO за кастингот.

http://screenrant.com/game-thrones-season-5-cast-sdcc-2014/ - поголем дел од нив се ќерките на Оберин, од кои едната делува Љуто :D

Ви текнува на ова лани?

Некако појака промоција имаа пред почетокот на ланската сезона. Сега за сега послабо. А и се` наведуваше на тоа дека ќе му летне главата на некој начин на тоа инцестоидното копиле, мамицата негова! И ова и трејлерите и изјавите од самата екипа. А прво нешто што го прави фан на ГоТ е да го замрази Џофри. Затоа можеби излгеда кака да нема толкaва еуфорија... за сега. :D

Три пати ми се прочитани книгите од 2011 навака + изгледани ми се сите History and Lore по којзнае колку пати, најискрено мислиш дека можеш да ме спојлерсаш?

Да, објавија кои се новите ликови. Ќе ставам во спојлер зошто знам нежни има тука ептеМ иако 43924032 пати досега на ФБ или на Твитер виделе објава од HBO за кастингот.

http://screenrant.com/game-thrones-season-5-cast-sdcc-2014/ - поголем дел од нив се ќерките на Оберин, од кои едната делува Љуто :D

Ја па 10 пати го имам посетено Вестероси форумот :lolz:

Шала на страна, да не се чепкам со модератори оти сите ме мразат тука, очигледно е. Јас имам големи очекувања за новава сезона, едвај чекам да почне, а моите очекувања нема да ги пишам оти ми е страв да не ми се испушти нешто.

Очекувања може да има некој што НЕ ЗНАЕ ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧИ! ЕБАТЕ!

Очекувања може да има некој што НЕ ЗНАЕ ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧИ! ЕБАТЕ!

Колку си сигурен дека јас знам? Ме сметаш за толку глуп еднаш ако се спојлерисам дека пак ќе го отворам тој дел на форумот??

Шо хајп бе, јас се' заборавив упм, а веќе е касно да напраам маратон. Уствари не е.. :icon_mrgr:

Си ја репризирав четврта сезона уште пред две недели. :kruna:
И уште само две недели ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom