Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Па видов, само не ми е логично. Има еден куп начини за тестирање на способноста на непријателот, на пример тоа гледањето низ очите на животните...

Значи тоа беше група пратена за да омета додека џиновите со мамутот ја искршат вратата и направат простор за војската каде да помине. Кога неуспеаа, се вратија назад, овој пат посилно. И што не ти е јасно со тие што преминаа ѕидот? Го преминаа ѕидот, отидоа на југ малце да тепаат села и се вратија до ѕидот каде што се наоѓа замокот.

Океј супер епизода и се тоа, да не се повторуваме. Уживавме сите, остај го Ел Нињо шо кенка :)

Ај нешто сеа...
Сем го уби лидерот на канибаливе, а Џон го уби ginger minge типот така?
И да момент на епизодата - сидрото. Ако некој најде гифче од него, ставајте.

планот нема никаква логика ама ај да видиме што ќе испадне.
Зашто?
Ова веќе има успевано во живо (Косовска Битка).

Проблемот, кој јас го гледам е, зошто не го уби пред тоа, кога имаше шанса?
(ваљда демек, ако загинеше немаше кој да пренесе intel за непријателот)
И ова сеа ми текна, кога летна стрелата во Игрит, 100% бев сигурен дека Сем има стрелано, се додека не покажаа дека било детето. :)
Прва епизода од сезонава, беше јасно дека детето ќе ја убие Игрит (за тие што знаеа дека Игрит ќе умре)

Последно уредено:
Мислам дека е епизодава е само мало загревање за финалето :D. Со оглед на тоа што браќата извојуваа победа овој пат, сметам дека во 10та епизода Мартин ќе ни надомести со сочни убиства на добрите сакани ликови :unsure:.
Не дека во оваа фалеа таквите, ама бар мене не ме погодија нешто ептен.
Игрит си остана пиче до крај, знаев дека нема шанса да го застрела Џон али ептен изненадна ми беше стрелата од Оли. Како да си пуштиш сеа класична музика и заради погрешен download or smth одеднаш да ти изрока death metal сред песната:icon_lol:. Секако дека ми е жал што ја скинаа, али тоа е една од последиците на забранетата љубов ( ова од шпанските серии сум го научила :P ).
Момците што ја чуваа портата најхрабри, заклетвата во совршен тајминг искажана и итро оттргнување на камерата од борбата таму.
Морам и ја да го спомнам кружењето на камерата 360 степена во текот на битката, epic!
Спуштањето на сидрото и кинење на оние кои се искачуваа по sидот, такоџе :D.
And last but not least :
10390567_10203027075295355_2123379479613524502_n.jpg
Jon Snow :love:.

А шо, копилето ќе игра на картата дека Манс не разбрал за трансверот па ќе го пречека ко другарче.Солиден план, нема шо.

Само мене ми фали? :love: Ми нема шмек некако без да опцујам 2-3 пати по него.

Joffrey_Lannister_Gif2.gif

Значи тоа беше група пратена за да омета додека џиновите со мамутот ја искршат вратата и направат простор за војската каде да помине. Кога неуспеаа, се вратија назад, овој пат посилно. И што не ти е јасно со тие што преминаа ѕидот? Го преминаа ѕидот, отидоа на југ малце да тепаат села и се вратија до ѕидот каде што се наоѓа замокот.
Па кога праќаш некој да искрши врата за да може војската да помие ќе ја донесеш и целата војска. Мислам собрале 100 луѓе и ај ќе ја напаѓаме вратата ние, а војската во позадина нека мирува. ќе опколиш ќе заштитиш. Што знам, чудно ми беше, посебно кога видоа колку crows има внатре во замокот... А за групата што нападна, прашањето ми беше зошто тие повторно се вратија назад, слегоа по ѕидот и се тоа. Зошто тогаш воопшто одеа позади ѕидот? Не им беше целта да ги нападнат од позади?

А шо, копилето ќе игра на картата дека Манс не разбрал за трансверот па ќе го пречека ко другарче.Солиден план, нема шо.

Оди да го убие а не да однесува како дел од групата негова , освен ако некој не спојлна овде и не наведе кон тоа. Не знам.
Хах, за тоа не станува збор, тоа е јасно како бел ден, при мисија од таков карактер.

Ај престани да пишуваш вакви постови , ти знаеше дека Игрит ќе умре?

Оди да го убие а не да однесува како дел од групата негова , освен ако некој не спојлна овде и не наведе кон тоа. Не знам.

Абе добро оди тој, ама како планира да стаса. :D Има да речиме 90 000 војска, како ќе се пробија тој. Се надевам ќе го надени некој Џин в земја, мераклиски. :D

Вака сега криво ми е шо не му го пуштија на копилето сидро ко качуваше. :D

Како ги изрендаа со сидрото генијална идеја. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom