Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Никаква индикација нема дека Сер Ализер е мртов , напротив дека е само повреден , не му забија стрела во чело.
Сеедно - не е способен да се бори и со тоа е „паднат“ т.е. не може да ги команда.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никаква индикација нема дека Сер Ализер е мртов , напротив дека е само повреден , не му забија стрела во чело.
Па не им кажа дека е мртов, им кажа дека со неколку стрели го погодила и дека би требало да е мртов, ама сите се сомневаа. Ама како и да е, им кажа на тие со неа што веќе беа од другата страна на ѕидот. Ние збориме за Менс кој немаше контакт со нив откако го поминаа ѕидот минатата сезона.Нели сите мислат дека Сноу е мртов по тоа што им го кажа Игрит , од каде сега ова дека не знаеле на која страна е Сноу ?
И не само тоа можеа да знаат дека има и други места на ѕидот кои воопшто не се чувани.Нели дивјаците преку животните со варговите гледаа што се случува во замокот, па како тогаш не знаат не знаат дека во замокот нема 1000 туку стотина чувари.
Нели дивјаците преку животните со варговите гледаа што се случува во замокот, па како тогаш не знаат не знаат дека во замокот нема 1000 туку стотина чувари.
И мене ова ме буни.Нели дивјаците преку животните со варговите гледаа што се случува во замокот, па како тогаш не знаат не знаат дека во замокот нема 1000 туку стотина чувари.
Мене едно нешто ме буни. Нели овие што напднаа ( не им ги знам имињата) го имаа искачено ѕидот? Зошто тогаш борбата се одвиваше во подножјето на ѕидот? Се вратија назад? И побогу зошто некој би правел напад диверзијата, со многу мал број на војници и притоа би се обидел да руши некоја си врата? Која е поентата да нападнеш тврдина со 1% од војската? Да ја тестираш одбраната? Лол работа....
Па видов, само не ми е логично. Има еден куп начини за тестирање на способноста на непријателот, на пример тоа гледањето низ очите на животните...Ја догледа епизодата до крај кај што Џон одговори баш на ова прашање?
Ги тестираа, видоа дека се малце и следниот напад ќе ги уништат па затоа и Џон тргна да го убие Менс.