Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Во спојлер ќе оди. Нешто од History & Lore

Како изгледале нашите омилени ликови пред и за време на Robert's Rebellion.

10397844_714988485228059_7452198254724527862_n.jpg

Значи сепак се воведе ред на темава , имало лек и за вакви ликови како old fox. :D

Abe se otepav od citanje spojler spoiler
a da mi kaze nekoj sto e toa. Marka na bojleri nekoj covek od ovaa serijava ili nekoe cudoviste

Spoiler доаѓа од англискиот глагол to spoil - да се расипе, поквари.
Значи следствено spoiler значи нешто кое ти ја расипува серијата.
Обично се фраери/ки кои ги читале книгите и пишуваат работи што ќе се случат во иднина, како например дека Тирион ќе... :D

Spoiler доаѓа од англискиот глагол to spoil - да се расипе, поквари.
Значи следствено spoiler значи нешто кое ти ја расипува серијата.
Обично се фраери/ки кои ги читале книгите и пишуваат работи што ќе се случат во иднина, како например дека Тирион ќе... :D
Ja trese na shae :)

150 страни се карате за глупости... Богда чува, мислев искочила нова сезона у меѓу време а оно...:facepalm:

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Ај може вака? Знам дека здосадивме више, али уште ова да кажам. Ако може вие да не се жалите дека сте начекале спојлер за претстојните 2 епизоди. И тоа го убива моментумот, али никој не го интересира дали ве заебале, а уште помалце ве сожалува. Ако ве заебале, ќутете си, остајте не нас да се прашуваме дали до крај нема да биде интересно, или ќе биде толку интересно што некој спојлер комплетно би не сјебал. Само ќутете више, и зборот "книга" и "спојлер" нека не се користи на темава.

Шо убаво видео, ептен се мили и двајцата.

Ленка и Петко се толку очигледни што и јавно да објават дека се заедно интернетот ќе е преплавен со no shit Sherlock постови. Штета што една сцена само видовме од нив. Сега фали во Терминатор да глумат двајцата ако ништо друго :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom