Game of Thrones

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
R

Rigel Kent

Гостин
Значи сепак се воведе ред на темава , имало лек и за вакви ликови како old fox. :D

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Abe se otepav od citanje spojler spoiler
a da mi kaze nekoj sto e toa. Marka na bojleri nekoj covek od ovaa serijava ili nekoe cudoviste
Spoiler доаѓа од англискиот глагол to spoil - да се расипе, поквари.
Значи следствено spoiler значи нешто кое ти ја расипува серијата.
Обично се фраери/ки кои ги читале книгите и пишуваат работи што ќе се случат во иднина, како например дека Тирион ќе... :D

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
Spoiler доаѓа од англискиот глагол to spoil - да се расипе, поквари.
Значи следствено spoiler значи нешто кое ти ја расипува серијата.
Обично се фраери/ки кои ги читале книгите и пишуваат работи што ќе се случат во иднина, како например дека Тирион ќе... :D
Ja trese na shae :)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
150 страни се карате за глупости... Богда чува, мислев искочила нова сезона у меѓу време а оно...:facepalm:

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ај може вака? Знам дека здосадивме више, али уште ова да кажам. Ако може вие да не се жалите дека сте начекале спојлер за претстојните 2 епизоди. И тоа го убива моментумот, али никој не го интересира дали ве заебале, а уште помалце ве сожалува. Ако ве заебале, ќутете си, остајте не нас да се прашуваме дали до крај нема да биде интересно, или ќе биде толку интересно што некој спојлер комплетно би не сјебал. Само ќутете више, и зборот "книга" и "спојлер" нека не се користи на темава.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Шо убаво видео, ептен се мили и двајцата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ленка и Петко се толку очигледни што и јавно да објават дека се заедно интернетот ќе е преплавен со no shit Sherlock постови. Штета што една сцена само видовме од нив. Сега фали во Терминатор да глумат двајцата ако ништо друго :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom