Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
aXbm8ob_700b.jpg

И со ова се суспендирам од темава дур не ја изгледам новата :D

Jamie vs.....? :vozbud: :vozbud: :vozbud:

или пак ќе го мачи Брон :D
Џејми е дел од Кингсгард, не верувам дека он ќе биде.
Мое мислење е или Брон или Оберин. (Штета Бриен што не е во близина, иначе она би била најдобар избор :) )

Oberin vs....sto posto i vo trailerot za 4ta sezona imase sceni

Мислам дека е очигледно кој ќе биде дуелот дечки, Џејми е вон форма тотално, sci-fi ќе е со лева рака ако победи во дуел. Само сетете се на разговорот меѓу Тајвин и Оберин за одмаздата која сака Оберин да ја направи и 90% ќе е тој дуел, али можи и да сум грешка, Брон или нешто слично да изненади. Или пак Тирион со секирче, шо. :D
Тајвин мислев дека го познавам како лик али епизодава ме изненади, тој секогаш беше за да се зачува Ланистеровото име и рејтинг, знае дека Тирион е најпаметниот од неговата лоза, а дозволува пред цел Кингс Лендинг да биде исмејуван и омаловажуван, а со тоа и Ланистеровото име во целина. Ги победија Старкови, па не им остана ништо друго освен меѓусебно да се распарчат, глуперди. Поточно Серсеи глуперда. (али е секси, ок @Ilumious :rolleyes:) Ми се напрај ќеф со говорот на Тирион на крај, си ја испразни душата, многу јако го долови Питер Динклиџ, глумчиште. :drk:

Последно уредено:
Oberin vs....sto posto i vo trailerot za 4ta sezona imase sceni
Оу да бееее. Ама тоа веројатно значи дека дуелот не треба да го очекуваме наредната епизода туку таа после неа. А таа ќе искочи дури на први јуни ако не се лажам :confused:

Уф, многу ми направи ќејф судењето. И епизодава целокупно. Мислев дека судењето ќе фати барем 3 епизоди ама ништо, го протнаа во една.

Епизода без ниту еден Старк.

Теон е готов, гревче, паметот му е сосема испиен. Ремзи Сноу згоден мајкуму стара уф. Томен личи на мини Леонардо ДиКаприо. Оберин е најѕвер што може да биде, омилен ми е. Секоја можна сцена муда покажува. На Калиси почнува да не и оди како подмачкано. И што и беше финтата на Шеј, го утепа Тирион, а ваму ми прави жални фаци. Тајвин Ланистер опасен еј, знаеше дека Џејми ќе му дојде со таков предлог, ама Тирион му ги помати сметките со судење by combat. И шлаг на тортата - говорот на Тирион на крај. Топ епизода.

Наравоучение: Немојте лажна надеж на девојките да им давате пошто после ви се најголеми непријатели. :icon_lol:

Мое мислење е Оберин vs Планината.

Не за џабе кажуваше Оберин дека тренирал со овие на Денерис војнициве 5 години, сака да ја одмазди Елиа. :) А Грегор е најдобриот меч на Ланистерови дефинитивно и он ја уби Елиа. Ако не сум измешал нешто. :)

Епизодиште! :cuc::cuc::cuc: Каква глума... какви ликови. :cuc::cuc:

Епизодиште! Судењето ми направи ќеф, знаев дека нешто ќе се случи и дека Тирион нема така лесно да се изјасни дека е виновен и ќе прифати да оди во Night's Watch. Динклеџ, глумиште! :cuc:

Epizodiste ! :cuc::cuc:
Sega za sega najdobra mi e od sezonava, kakva gluma, likovi, sceni, dijalozi :cuc:

Oberyn vs The Mountain ako ima ke bide :vozbud::vozbud::drk:

Питер Динклиџ - каков актер човече! Повторно заслужува награда оваа година, само заради последната сцена. Емоции, како да се вистински.

За борбата, и јас очекувам Оберин, како одбран од страна на Тирион и Планината од страна на Тајвин. Не за џабе избраа глумец за Планината, очигледно е дека ќе го искористат многу повеќе оваа сезона. А за Оберин, не за џабе збореше дека сака да го убие и доби ветување од Тајвин за тоа.

rc6Z3QH.jpg

Питер Динклиџ - каков актер човече! Повторно заслужува награда оваа година, само заради последната сцена. Емоции, како да се вистински.

За борбата, и јас очекувам Оберин, како одбран од страна на Тирион и Планината од страна на Тајвин. Не за џабе избраа глумец за Планината, очигледно е дека ќе го искористат многу повеќе оваа сезона. А за Оберин, не за џабе збореше дека сака да го убие и доби ветување од Тајвин за тоа.

И кој и да те тепа, Тајвин на чар. Освен то Тирион шо би преживеал.

Би било интересно Тирион да го одбери Џејми (али изгледа нема да можи) и тогаш ќе го стави Тајви во небрано.

а зашто да не го одбере Џејми, што толку сигурни па Оберин дека ќе биде?

а зашто да не го одбере Џејми, што толку сигурни па Оберин дека ќе биде?

Има логика и за Џејми, онака Брон го вежба по наредба на Тирион да му помага во борба а и спомнаа како наместо Брон, Тирион го одбрал Џејми за да се бори за него во Иири, кај таа лудачата што дои тинејџер.

Ќе видиме, сепак некако повеќе ми изгледа дека Оберин сам ќе се пријави наместо Џејми зашто има шанса да го убие Планината така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom