blue ladybug
Фанг ловер
Јас прво прочитав Џимеј.Red John, post: 6602417, member: 30800"]Џејми ќе клај рака во оган за Тирион.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас прво прочитав Џимеј.Red John, post: 6602417, member: 30800"]Џејми ќе клај рака во оган за Тирион.
Нема зошто да се сомневаат во Бејлиш, он нема апсолутно никаков мотив да го убие Џофри, од него доби голема земја и најголемиот замок во Вестерос поради неговите услуги за тронот.Добро зошто на никој од овие шо се праат ,,паметни" во Kралствово не им текнува дека Џофри е уствари убиен од Бејлиш(литлфингер)
Може може, али е хипотетички спојлер ако продискутирам што и како.
Ако сум во право, може затоа и четвртава сезона се вика Ice and Fire.[DOUBLEPOST=1399308448][/DOUBLEPOST]
.
Конечно ја изгледав за недела дена цела серијасеа досадно ќе ми биде кој ке чека нови епизоди...
[DOUBLEPOST=1399230669][/DOUBLEPOST]Иначе зашто овој дарио нахарис е различен глумец у 3та сезона беше друг сеа у 4тава е друг?
![]()
Типот шо му ја пресече раката на Џејми.Не се вика четвртава сезона Vallar Morghulis ( all men must die ) ??
Ed Skrein, првиот Дарио, ја одбил улогата, зашто имал понуда да биде новиот Транспортер, и ја одбрал таа улога...
Иначе да прашам вака ка глуп, кој беше типот што сакаше да го украде Бран и зошто, си праем ри-кеп од прошливе сезоне у главава али никако не ми текнуе на ликов...
i will go to plant some treesИзвинете вака:
![]()
Извинете вака:
![]()
Извинете вака:
![]()