Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
^ Чекав да излезе од овие за GoT, мислев намерно нема да напраат али се покажаа верни :) Глејте им ги трејлерите за сите филмови и серии, ептен се јаки :D

Малку ретро...
We're not fighting this war so you can rape the Queen.

N5BsD0R.jpg

го чекам денов како due date за пораѓање да ми е.

Исто се осеќам и ја:ROFLMAO:

Гледам на јутуб во меѓувреме разни интервјуа со актерите, приметив дека огромен број од актерската екипа се Британци, а мислев дека многу од нив само го глумат акцентот.

Исто се осеќам и ја:ROFLMAO:

Гледам на јутуб во меѓувреме разни интервјуа со актерите, приметив дека огромен број од актерската екипа се Британци, а мислев дека многу од нив само го глумат акцентот.
Ехх, лесно ти е тебе, само што си ги изгледа првите 3 сезони и сега ќе ти се надоврзе четвртата. Замисли како ни е на нас што цела година си чекаме и по десет пати ги прегледуваме веќе изгледаните епизоди иако ги знаеме на памет :D

Ехх, лесно ти е тебе, само што си ги изгледа првите 3 сезони и сега ќе ти се надоврзе четвртата. Замисли како ни е на нас што цела година си чекаме и по десет пати ги прегледуваме веќе изгледаните епизоди иако ги знаеме на памет :D

Да, ама ја бев у залет го гледањето, вие барем се навикнавте на чекање.

И јас само што ја завршив 3 сезона, таман на време да не чекам како вас :)
Уште сум под импресии од смртта на Старк, едвај чекам да им се одмаздат. Me интересира сега Џејми како ќе се однесува, имајќи во предвид
се што му се случи и ветувањето кон Кетлин дека ќе ги врати Санса и Арја. Најверојатно ќе ја заштитува Санса од Џофри but we will see.

Ќе може ли некој да ми даде линк од видео каде ја има накратко содржината од третата сезона, да се потсетам пред да почне новата?

Има доста работи сменето, во однос на книгите, али некои работи едноставно личат на грешки, а не на намерно сменети нешта.
На пример, во s02 e08, Лорд Карстарк вика "...би си го откорнал срцето и би му го понудил на Таткото... " (околу 11 минута),
или пак кога Маестер Емон кажува како неговиот брат Егон (тој е истиот од Dunk&Egg) бил татко на Лудиот Крал.

Незнам дали некој ги има ставено овие видеа.
Целосната историја.[DOUBLEPOST=1396645187][/DOUBLEPOST]
Незнам дали некој ги има ставено овие видеа.
Целосната историја.

tumblr_n3hjsdf3Mt1qdxxpyo2_500.png

LIVE !!!
There is a statue of Joffrey in the middle of Auckland, New Zealand. And if you tweet with #bringdowntheking ( hashtag reaches 1000 per minutie) it will tighten the rope to bring down the statue.

http://bringdowntheking.com/live

најјако! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom