Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
^ Убава е, иако во тие моменти мислев дека ми е убава бидејќи очекував некоја грдосија, ама сеа коа ќе видам...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Kaj mene ova bese momentot deka nesto ne shtima tuka, takodze i koga Sandor i udri muabet na Arya deka e tolku blisku do povtorno gledanje na svojata majka a vsusnost so muabetot se nalagase deka e mnogu ... mnogu daleku, ednostavno ovaa scena i dijalog bese najava na nesto ... krvavo.^ Убава е, иако во тие моменти мислев дека ми е убава бидејќи очекував некоја грдосија, ама сеа коа ќе видам...![]()

А според реакциите после епизодава очекував ова или нејзе да и се деси или на Старкови (што лично за мене е помало зло
). Како и да е си останува горчливиот вкус после се што Старкови преживејаа ама се некако осеќам дека тогаш кога ќе бидат сосема маргинализирани ќе си ја добијат својата крвава одмазда, барем оние кои што останаа.
Јас би ја завршил серијава како Монти Пајтон и Светиот Грал. Да дојде полиција да ги поапси сите![]()

Добро како никој од Старкови и компанија не примети дека нешто оди наопаку освен Catelyn со самото тоа што rains of castamere почна да се свири, самата песна е на некој начин химна на куќата Ланистер и е во голема мера заканувачка. И што примети Catelyn на Bolton кога му го тргна ракавот?
А што треба да праша, кога ги виде само овие двајца? Ептен претерувате на моменти.Калиси се трансформира во Курвиси пополека а ? Jorah какви совети и даваше за живот или смрт а и од почеток и е најлојален а таа ни почитта која ја заслужува тој не му ја дава.
"Where is Dario Naharis?" *cough* ...whore... *cough*
А што треба да праша, кога ги виде само овие двајца? Ептен претерувате на моменти.