Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
^ Убава е, иако во тие моменти мислев дека ми е убава бидејќи очекував некоја грдосија, ама сеа коа ќе видам...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaj mene ova bese momentot deka nesto ne shtima tuka, takodze i koga Sandor i udri muabet na Arya deka e tolku blisku do povtorno gledanje na svojata majka a vsusnost so muabetot se nalagase deka e mnogu ... mnogu daleku, ednostavno ovaa scena i dijalog bese najava na nesto ... krvavo.^ Убава е, иако во тие моменти мислев дека ми е убава бидејќи очекував некоја грдосија, ама сеа коа ќе видам...![]()
Јас би ја завршил серијава како Монти Пајтон и Светиот Грал. Да дојде полиција да ги поапси сите![]()
Добро како никој од Старкови и компанија не примети дека нешто оди наопаку освен Catelyn со самото тоа што rains of castamere почна да се свири, самата песна е на некој начин химна на куќата Ланистер и е во голема мера заканувачка. И што примети Catelyn на Bolton кога му го тргна ракавот?
А што треба да праша, кога ги виде само овие двајца? Ептен претерувате на моменти.Калиси се трансформира во Курвиси пополека а ? Jorah какви совети и даваше за живот или смрт а и од почеток и е најлојален а таа ни почитта која ја заслужува тој не му ја дава.
"Where is Dario Naharis?" *cough* ...whore... *cough*
А што треба да праша, кога ги виде само овие двајца? Ептен претерувате на моменти.