Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
^ Убава е, иако во тие моменти мислев дека ми е убава бидејќи очекував некоја грдосија, ама сеа коа ќе видам...:love:

tumblr_mbq981UpC91r1n02uo1_500.jpg

:love:

me Gusta :D има пролазна од мене :P

^ Убава е, иако во тие моменти мислев дека ми е убава бидејќи очекував некоја грдосија, ама сеа коа ќе видам...:love:
Kaj mene ova bese momentot deka nesto ne shtima tuka, takodze i koga Sandor i udri muabet na Arya deka e tolku blisku do povtorno gledanje na svojata majka a vsusnost so muabetot se nalagase deka e mnogu ... mnogu daleku, ednostavno ovaa scena i dijalog bese najava na nesto ... krvavo.

Sto se odnesuva na krajot vcera, krikot od bolka i taga na Kejtlin aiaiaiaiaiaiiiiiiiiiiiiii, i potoa sledese secenje na vrat na totalno nebitna licnost, onaka, na nesto se isturi pred i ona da bide zaklana, neznam ... mene ova mi e eden od najomilenite momenti do sega vo GOT, preimpresioniran bev tuka. :cuc:

p.s. Io Sono Interista https://vine.co/v/b3XZMHmxzxh

Калиси се трансформира во Курвиси пополека а ? Jorah какви совети и даваше за живот или смрт а и од почеток и е најлојален а таа ни почитта која ја заслужува тој не му ја дава.

"Where is Dario Naharis?" *cough* ...whore... *cough*

Серијава удира таму кај што највеќе боли и ради тоа ја обожавам.:)

Песнава е потсетник дека нема заебанција со Ланистери.

And who are you, the proud lord said
That I must bow so low?
Only a cat of a different coat
That's all the truth I know
In a coat of gold or a coat of red
A lion still has claws
And mine are long and sharp, my lord
As long and sharp as yours

And so he spoke, and so he spoke
That lord of Castamere,
But now the rains weep o'er his hall
With no one there to hear
Yes, now the rains weep o'er his hall
And not a soul to hear

And so he spoke, and so he spoke
That lord of Castamere
But now the rains weep o'er his hall
With no one there to hear
Yes, now the rains weep o'er his hall
And not a soul to hear

Тајвин на Старкови им го направи практично истото кое што му го направи на Lord Reyne.

Ако ништо друго на Калиси барем и оди добро сега за сега.:) А според реакциите после епизодава очекував ова или нејзе да и се деси или на Старкови (што лично за мене е помало зло :) ). Како и да е си останува горчливиот вкус после се што Старкови преживејаа ама се некако осеќам дека тогаш кога ќе бидат сосема маргинализирани ќе си ја добијат својата крвава одмазда, барем оние кои што останаа.:)

Јас би ја завршил серијава како Монти Пајтон и Светиот Грал. Да дојде полиција да ги поапси сите :pos:

Колку „големи“ ликови испоумреа до сеа, продуцентиве имаат доволно матерјал за спин-оф и серија у паралелен универзум/лимб/рај кај што ќе бидат Ед, Роб, Кејтлин, Роберт, Дрого... Или серијава да ја уништат како LOST со „беа мртви цело време“... :icon_lol:

п.с. постирате исти работи по 10 пати, видеово со Арја пример... :rolleyes:

Добро како никој од Старкови и компанија не примети дека нешто оди наопаку освен Catelyn со самото тоа што rains of castamere почна да се свири, самата песна е на некој начин химна на куќата Ланистер и е во голема мера заканувачка. И што примети Catelyn на Bolton кога му го тргна ракавот?

Добро како никој од Старкови и компанија не примети дека нешто оди наопаку освен Catelyn со самото тоа што rains of castamere почна да се свири, самата песна е на некој начин химна на куќата Ланистер и е во голема мера заканувачка. И што примети Catelyn на Bolton кога му го тргна ракавот?

Повеќето беа пијани и се гоштеваа, немаа време да обрнуваат внимание на ситници, а Роб правеше муабет со жена му за нивната иднина.

Болтон носеше chainmail, железен прслук, слична функција како панцир елек, само за намалување на евентуална повреда со ладно оружје.

Калиси се трансформира во Курвиси пополека а ? Jorah какви совети и даваше за живот или смрт а и од почеток и е најлојален а таа ни почитта која ја заслужува тој не му ја дава.

"Where is Dario Naharis?" *cough* ...whore... *cough*
А што треба да праша, кога ги виде само овие двајца? Ептен претерувате на моменти.

Ги заклаа ко пилиња... само тоа ќе кажам. Иначе очекував да се случи ова бидејќи ми кажаа дека ќе умрат ( шо ги читале книгите )

А што треба да праша, кога ги виде само овие двајца? Ептен претерувате на моменти.

Во право си, постапи правилно, праша за тој шо го немат, овие двајца ги виде живи и здрави, по чесно ќе беше првин да прашат шо ми донесовте па после тоа да прашат дали е жив Дарио...

Имате инфо колку минути ќе трајт последнава епизода? Сигурно ќе е повеќе од нормално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom