Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување

Прибери си ја, гола се шета пред Дарио.

7A3A0C64F6B09941AD6362C6C7FFA474.jpg

Ама ја исклучуваш можноста таа да била шпион, но и покрај тоа овие да ја скинат оти не им била повеќе од корист. Сеа и мене ми е ова малку веројатно, и не веруавам дека е така но веќе и минималните сомнежи ќе ги сметам за остварливи. :)

Ама ок еве и да била. Ја убија, значи веќе не е. Ни наследник не роди, значи веќе нема значение зошто да се зборува толку за лик кој се на се го имаше 5 минути во приказната.

Сите луѓе се смртни, никој не е посебен и нема посебен третман за никого.Не е ова амерички блокбастер, каде главниот лик ќе замине со девојката. Тука главниот лик ќе си умре како куче покрај патот...и живот иде даље, the game of thrones се наставља, или играш или умираш, тоа е тоа.

Да, ама сите знаеме дека на крај кога ќе дојдат вајт вокерите ќе заврши среќно, односно дека луѓето ќе победат.

Ма не, ќе ја убие Мартин и неа. Премногу „очигледно“ е Старкови да се одмаздат за било што. :свиркам: Туку сега Санса ме интересира каква вредност ќе има за Ланистеровци, не верувам дека е исто пред масакрот и по.

Јас не ја ставам Арја во ист кош со нејзините браќа и сестри. Опасно е девојчето, не може да ја споредуваме со Санса.
--- надополнето: 4 јуни 2013 во 19:09 ---
Многу јако интервју,и за да биде уште појако host е Мек од It's always sunny....кај го нашле него незнам ама добри беа сите. :)

Лелеее кај го најде, браво!!

Многу јако интервју,и за да биде уште појако host е Мек од It's always sunny....кај го нашле него незнам ама добри беа сите. :)

А онака седи Мартинов и си се смешка за некои работи, за кој само тој знае како ќе испаднат. Копиле. :icon_lol:

Што се деси со Бенјен Старк дали е уште жив?

Па нели тој не се врати со другите ренџери кога беа на „мисија“ позади ѕидот. Одамна беше тоа бе. Што ти текна на нему? :eek:

Што се деси со Бенјен Старк дали е уште жив?

Не се знае.

George RR Martin:
“I am told by the people that participated in it that it is awful. So I’m — like the fans, I’m looking forward to it with anticipation and a certain amount of dread. And also I’m living in terror of the reaction. When that book came out, I got some amazing letters from people telling how they threw the book into the fireplace and they would never read me again and they hated me. But then they went out the next week and bought another copy of the book, and they love me now. We may get some similar reactions. I don’t recommend anyone throw their television set into the fireplace. It could be very dangerous.

ha ha ha...

tumblr_mmm1a1tOji1qbpav3o2_r1_250.gif

p.s.

It’s not like you can blame Robb for marrying Talisa. I mean, have you seen her?

More to the point: Have you seen Walder Frey’s daughters?

:icon_lol:

Помислив да не имам нешто пропуѓтено околу тоа ама очигледно не... Барам надеж за Старк и причина за да бидам на нив не можам да бидам за нив ниеден од ликовите што останаа не ми прави мерак како што ми правеа Роб и Нед сеа треба да се надевам на копилето... :confused:

Овие што ја читале книгата и понатаму со коментари од типот: „интересна епизода“.

Епизодава е шокантна, бесмртна, епска, редефинирачка, ненормална, историска, антологиска... Не памтам друга епизода од било која серија вака да ме извадила од памет. Го мразам Мартин, и во исто време им благодарам за оваа епизода која никогаш, никогаш нема да се заборави. Сега се прашувам само дали во следниве сезони ќе можат да го надминат ова...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom