Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Што е со 9 епизода од 3 сезона? Никаде ја нема ни на HBO на мах-тв никаде...

970048_10200752323265692_896910264_n.jpg

Apokalipto :)

Anne. кај ги има? Ај да му ја купеме на Апокалипто да си ја носи кога ќе иде на шетање следен пат? :pos:

Еј дечки ај некој да ми подобјасни пошо само што завршив со гледање втора сезона и малце е збунувачки башка е 4 саат и ме мрзи да барам по нетов.

1. За кој кур Сноу го утепа Halfhand? Воопшто не сватив која беше поентата
2. Што беше фората со Калиси што влезе во house of undying и низ вратата излезе на другата страна од ебениот WALL ? O.o
3. Зашо Тајвин или Церсеи наредија на тој воинот да го убие Тирион во војната? и тоа не го сватив, или не е откриено уште?

Еј дечки ај некој да ми подобјасни пошо само што завршив со гледање втора сезона и малце е збунувачки башка е 4 саат и ме мрзи да барам по нетов.

2. Што беше фората со Калиси што влезе во house of undying и низ вратата излезе на другата страна од ебениот WALL ? o_O
3. Зашо Тајвин или Церсеи наредија на тој воинот да го убие Тирион во војната? и тоа не го сватив, или не е откриено уште?

Не ставај спојлери за втора сезона, сите ја имаме гледано. Во темава не се влева ако ја немаш гледано само последната епизода.

Да ти одговорам.
1. Џон го отепа Halfhand за да влезе во кампот на овие над ѕидот, wildlings шо се. Оти ако ги однесат двајцата, ќе ги егзекутираат. Овака Halfhand е жртва за да преживее Сноу, и да го прифатат кај овие. Кога ќе има шанса, Џон Сноу треба да го убие лидерот на дивјаците и да го спаси ѕидот.
2. Тоа беа визии кои и се причинуваа, она дури го виде и Кал Дрого таму кој е мртов, и нејзиниот нероден син.
3. Во трета сезона ќе разбереш.

И подобро за тебе, бегај од темава додека не не стигнеш со епизодите.

2. Што беше фората со Калиси што влезе во house of undying и низ вратата излезе на другата страна од ебениот WALL ? o_O

1. За полесно да се инфилтрира кај вајлдинзиве.
2. Каков црн ѕид, Калиси до ѕидот уште се нема доближено.
3. Џофри наредил, не они двајца.

1. За полесно да се инфилтрира кај вајлдинзиве.
2. Каков црн ѕид, Калиси до ѕидот уште се нема доближено.
3. Џофри наредил, не они двајца.
Сепак биле визии тие на Калиси. btw

940929_336795009756270_338111274_n.jpg

:pos::pos::pos::pos:

линк ако може некој друг тој што е горе не чини

Ја гледам пак прва сезона и налетав на ова. Нед му се обраќаше на овој со Лорд Берик Дондарион и му нареди да го најде и убие братот на кучето.

Untitled.jpg

Дали се различни глумците што го глумат Берик во прва и трета сезона? Доколку може некој да ми објасни !

Ја гледам пак прва сезона и налетав на ова. Нед му се обраќаше на овој со Лорд Берик Дондарион и му нареди да го најде и убие братот на кучето.

Прегледај го приврзокот 65206

Дали се различни глумците што го глумат Берик во прва и трета сезона? Доколку може некој да ми објасни !

Различни се, во прва сезона не направија кастинг за Берик, не им се исплаќаше за само 2 реда муабет пари да трошат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom