Game of Thrones

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Одлична епизода ама крајот.

п.с постот погоре на Alex Baratheon е спојлер нека го избришат модераторите додека не се заебал некој

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Kolku mi e krivo za Mormontov...kakov friendzone jade....upm

i so bese so krajov........retko jezivo sranje......auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu taman mi stana dobar lik.....auuuuuuuuuuu da se najezis...........King of the North Rises.......:cuc:

ostavanje grutka u grlo

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.581
Поени од реакции
7.254
Серијава потврдува дека за секоја книга ќе треба по 2 ако не и 3 сезони. Ептен многу работи треба да се случат за да дојде крајот, оној хепи ендинг.
Да се потсетиме, нема главно семејство тука, нема еден херој чиј пат го следиме, може да се рече дека само Калиси ќе остане за да се врати на тронот, ама како оди работава според овоа вечерва можно е и ни она да не биде тоа.
Многу језива епизода, мене цревата ми се кренаа, правило е да не ја отвараш темава ако ја немаш гледано последната епизода поради спојлери, ама задржете се барем до вечер, не пишувајте што се случува, ептен епизодиште беше овоа.

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Jupiter's c0ck! :eek:
Уште не можам да се опоравам од новава епизода.

Па добро, биваше ли да ги убие? Само што ми заарни типкава на Роб и баш мораше да jа убиjат и неа и бебето. :place: А и кутрата Ариjа, таман да се сретне со маjка и... :(

Scumbag G.R.R Martin :mad:

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Е сега Старковиве има да се претворат во маѓепсничко-бандитска група.Од преживените имаат сакато дете што може да контролира животни,мало девојче,глупача ,копиле и мало дете.

Дури и сите што беа поврзани со нив се мртви или ги мачат ,останува уште да се види со Тули што се има десено .Единствените кои се комплетни личности и кои би можеле да станат нешто се Ариа и малото дете.Ариа ако ја истренира гадот да стане нешто како Бриан и малово дете ако се деси не знам што.

И сега освен ако Данерис не се префрли во вестерос или Дорн/Тајрел не објават војна на кралот осеќам дека се од сега натаму ќе бидат хокус-покус работи и интриги зошто освен Дорн/Тајрел и Данерис никој нема војска за ништо.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Едвај чекам во 20-та сезона Калиси да пристигне во Вестерос и да им ебе матер и на Болтон, и на Фреј, и на Ланистер, и на Вајлдлинзите, и на сите.
Па преку кур веќе.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.174
Поени од реакции
6.079
Чекав една сцена... не знам дали ќе биде у 10та епизода или намерно ќе ја изостават пошто е превише језива и морбидна. Мислев да ставам аватар со таа слика, али не сакам евентуално да направам спојлер, така да ќе чекам до последна епизода. :)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Се знаеше дека му доаѓа крајот на.......... само не се знаеше како.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.581
Поени од реакции
7.254

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Е сега Старковиве има да се претворат во маѓепсничко-бандитска група.Од преживените имаат сакато дете што може да контролира животни,мало девојче,глупача ,копиле и мало дете.

Дури и сите што беа поврзани со нив се мртви или ги мачат ,останува уште да се види со Тули што се има десено .Единствените кои се комплетни личности и кои би можеле да станат нешто се Ариа и малото дете.Ариа ако ја истренира гадот да стане нешто како Бриан и малово дете ако се деси не знам што.

И сега освен ако Данерис не се префрли во вестерос или Дорн/Тајрел не објават војна на кралот осеќам дека се од сега натаму ќе бидат хокус-покус работи и интриги зошто освен Дорн/Тајрел и Данерис никој нема војска за ништо.

pa brann i ne e taka sakat,koa e eden od retkite sto moze da kontrolira i luge,ja mislam deka i Teon ke izigra golema uloga,mislam deka ke go oslobodat sega,i mislam deka tokmu toj ke se odmazduva...a isto ako primetivte vujkoto na Catelyn,kako i da go vikaa Blackfish....isto i on e u igra da ebava sega se zivo i divo....

Kajgana Shop

На врв Bottom