Д
Дамјан_Amstaff
Гостин
Што е со 9 епизода од 3 сезона? Никаде ја нема ни на HBO на мах-тв никаде...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј дечки ај некој да ми подобјасни пошо само што завршив со гледање втора сезона и малце е збунувачки башка е 4 саат и ме мрзи да барам по нетов.
1. За кој кур Сноу го утепа Halfhand? Воопшто не сватив која беше поентата
2. Што беше фората со Калиси што влезе во house of undying и низ вратата излезе на другата страна од ебениот WALL ?
3. Зашо Тајвин или Церсеи наредија на тој воинот да го убие Тирион во војната? и тоа не го сватив, или не е откриено уште?
1. За кој кур Сноу го утепа Halfhand? Воопшто не сватив која беше поентата
2. Што беше фората со Калиси што влезе во house of undying и низ вратата излезе на другата страна од ебениот WALL ?
3. Зашо Тајвин или Церсеи наредија на тој воинот да го убие Тирион во војната? и тоа не го сватив, или не е откриено уште?
Сепак биле визии тие на Калиси. btw1. За полесно да се инфилтрира кај вајлдинзиве.
2. Каков црн ѕид, Калиси до ѕидот уште се нема доближено.
3. Џофри наредил, не они двајца.
Ја гледам пак прва сезона и налетав на ова. Нед му се обраќаше на овој со Лорд Берик Дондарион и му нареди да го најде и убие братот на кучето.
Прегледај го приврзокот 65206
Дали се различни глумците што го глумат Берик во прва и трета сезона? Доколку може некој да ми објасни !