Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Anon многу чувствителен си станал бе.....

па напињате многу -_-
и уште една допуна, всушност за што и да беше ќе се јавев затоа што спомна фамилијарно гледање game of thrones

па напињате многу -_-
и уште една допуна, всушност за што и да беше ќе се јавев затоа што спомна фамилијарно гледање game of thrones
Сеа испаѓат заради мене дека се искаравте :)..
Иначе да имат незгодни сцени, ама не е до толку ипак 21 век е знајме што се дешават по интернетиве и телевизииве. Иначе во прва сезона мислам имаше поќе еротски сцени одколку во вторава. Исто така очекувам во трета да имат уште помалце. Зашо и онака не можат да опфатат се, нека изостават некоја курва помалце...

Aye.

12

тик-ток-тик-ток

пошто ги пуштиле првите епизоди кај критичарите се појавија неколку снимки, од змејчињата пред се. :D

Секако, ова се третира како спојлер, па ќе го ставам у спојлер, но не е ништо опасно, кратки gif's се, само да видите ако сакате како го разработале CGI-то. :)

tumblr_mjxgp05JBT1rp2zn0o4_250.gif

tumblr_mjxgp05JBT1rp2zn0o6_250.gif

tumblr_mjxfgeTJfX1qcqa3io1_r1_500.gif

Секако, како што се пазевме од спојлери од книгите, у овие две недели треба уште повнимателно заради могучи превари. :D

Кој е буден рано на сабајле, од 04.30 ќе има Live Stream од панел со повеќе ѕвезди на GoT. Не сум сигурен ама најверојатно нема да може да се гледа на овај линк директно!

http://www.emmys.com/game-of-thrones

Абе знаете со кого идела Emilia Clarke до вчера? Со водителот на Оскарите, Seth MacFarlane.

1348601139_seth-emilia-467.jpg

Се надевам дека во оваа сезона ќе видиме некоја масовна битка, досега за битките само се зборуваше. Калиси е најантипатичниот лик во серијава, со бујнине веѓи наликува на мајмун а и си умислила дека змејовите и се деца божем таа ги снесе јајцата :D

Сега патот им е отворен на VLJ , ElNinho и остала багра. :D
Патот никогаш не ни бил затворен. :D

Излезе ново привју. Повеќето сцени се веќе видени од претходните трејлери, ама ај

Калиси е најантипатичниот лик во серијава, со бујнине веѓи наликува на мајмун а и си умислила дека змејовите и се деца божем таа ги снесе јајцата :D

еееее педериште бе...

Калиси е најантипатичниот лик во серијава, со бујнине веѓи наликува на мајмун а и си умислила дека змејовите и се деца божем таа ги снесе јајцата :D

gtfo-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-2720.gif

Се надевам дека во оваа сезона ќе видиме некоја масовна битка, досега за битките само се зборуваше. Калиси е најантипатичниот лик во серијава, со бујнине веѓи наликува на мајмун а и си умислила дека змејовите и се деца божем таа ги снесе јајцата :D

Ова е сепак телевизија а не филм,а дури и во филмовите не можат повеќе да си дозволат да најмуваат цели армии статисти кои ќе се борат.Троја и Александар мислам дека сее последните филмови од таков калибар.

90% од големите битки ќе бидат анимирани големи армии од далечина и после од блиску 10вс10 во најдобар случај 50вс50

Мене ми е поубава вака надвор од серијата со кафена коса И СРЕДЕНИ ВЕЃИ ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom