Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас кликнав на одговори, бившо цитирај, и спојлерот ми се отвори... транзиција...Затоа јас никогаш не кликам![]()
Хаха, исто и мене, негде у 2 или 3 епизода кога ги гледав, реакцијата ми беше WTF.....he's like a mini Greg House.О, и џуџево почна на Хаус да ме потсеќа.. what the..
И ја се чудев на кого ми личеше после 4та епизода ми текнаХаха, исто и мене, негде у 2 или 3 епизода кога ги гледав, реакцијата ми беше WTF.....he's like a mini Greg House.
Не е баш исто, овде барем нема да нагаѓаме што ќе се случи и после секоја сезона да прегледуваме колку не сме биле во правоIosono, шо праиме ние бе? Ќе читаме? xD
Уште една LOST пер, само шо имаме читери, шо ги прочитале книгите.
Немам и јас против кој сака нека победи, ама Дотраки Калот кога се здиве рече декаЈас па воопшто не се сложувам со тоа. Дури и Ланистеровите не се баш зли.. Доброто кај серијата е во тоа што луѓето се логични, и многу интелигентни. Не е ова типичен холивудски филм каде добрит момци секогаш победуваат, туку реална презентација на тоа како функционира светот.
Дури и да победат Дотраките, кои нели се попримитивни најверојатно затоа што немаат инцест, не би ми пречело. Би гледал и цела сезона со Дотраките на власт. толку е добро поставена приказната да што и да се случи , сигурен сум дека ќе биде добро за гледање. Ова е прва серија да сум го кажал ова,се надевам дека нема да бидам разочаран.
Ми се чини дека после ова, малава што и да посака, Дрого ќе направи за неа, и дека е свесна за тоа:
Ептен си се напалил на Cersei а!?.....ај па ја демек нешто поарен сумАу да, многу интересно го градат тој карактер. Транзицијата од невина во .. во што и да се претвара е лудница. Оваа ќе прави големи проблеми понатаму, иако засега е убавината на серијата. Maда ја би повеќе Cersei Lannister.![]()