Game of Thrones

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
^Колку само се добива погрешен впечаток за Snow од серијава тоа е чудо.Премногу се одалечија од дејствијата во книгите,ќе видиме понатака дали е тоа добро или лошо.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
kaj im se volcite na starkovi vo prvata sezona bea fantasticni scenite so volcite i nekako bea prirodni sega i napravile kako da se volkosaurusi i osven vo poslednava koga snou go vikase da dojde do nego a toj ne idese se na se jas mislam deka prvata sezona bese briljantna po moj vkus, fali se vo vtoriov del fali dinamika fali snou , kalisi , rob,okolu zarobeniot lanister sto e kaj starkovi nisto nemaat kazana od prva epizoda, se e svedeno vo pretstavuvanje na novi likovi patwestvijata na ajra ,i tirion bez koj nemase ni da gledam povke,i ovoj teon sea so se kurci vo zamokot na starkovci, i tie barationite koi ne ni bea spomnati vo prvata sezona

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Emilia Clark ја прифати твојата понуда за пријателство. :vozbud: :vozbud:
Според сликите кој се everyday pictures и без шминка немојте да ми кршите филмот дека е лажен профилот и јас се заканувам со спојлери.

Поубава ми е како Калиси ви личи на неа ?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Море и мене ме прифати, сто пати и пишав да ми кажит кој ги зеде змејојте :mad: Утре ко ќе се разбудам очекувам пораче од срцката :icon_lol:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Море и мене ме прифати, сто пати и пишав да ми кажит кој ги зеде змејојте :mad: Утре ко ќе се разбудам очекувам пораче од срцката :icon_lol:
Хаха ѕверотина Џимеј :D

Иначе и мене ме прифати... а профилот нејзин е лично или фејк?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Чисто хипотетички....

Да излезе 7ма епизода сега... колку симнувања би имала :D

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
aj pratete link od profilot da addnam :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ми кажа дека сте ја замарале многу и да ви пренесам да прекинете со спамерски прашања. Уште во следнава епизода ќе дознаете кој ги украл јајцата...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Ми кажа дека сте ја замарале многу и да ви пренесам да прекинете со спамерски прашања. Уште во следнава епизода ќе дознаете кој ги украл јајцата...
Deca be, Mac, deca.
Nie si zborevme za vrski, lubov, zivot i parfemi. Super devojce e.

I mene me prifati. :X3: Mnogu poubava mi e prirodna. Mnogu.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Одбегнувам да додавам актери по фејсбуци и твитери, да гледам шоу во кое учествуваат и слични такви работи бидејќи ми се уништува доживувањето во серијата ама ете ме натеравте да направам исклучок. За змејовите како што рече Мац од наредните епизоди ќе дознаеме... од неа тешко.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ја важно дознав директно од неа дека помошничката е жива! :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom