Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Нови фотки! Ајмо народе навали додека се топли и да се хајпнеме уште повеќе до новата сезона!

Џон Сноу у Винтерфел.
Go_T_002-630x420.jpg

Арја - Location unknown
Go_T_003-630x705.jpg

Смешки си прават за време на снимањето додека ние овде цркнавме од чекање... Ајде мрднете малце побрзо!

TMkm9tOl.jpg

Џејми и Серси - 4play

otDCRxSl.jpg

:confused::confused::confused:
O6UHaaxl.jpg

Sansa-and-Littlefinger-Official-630x420.jpg

Tormund fucking Giantsbane

BADecGPl.jpg

Калисито со цицињата убави и Дрогон факинг боинг 747!

Go_T_001-630x420.jpg

Daenerys-Targaryen.gif

И за крај мало објаснување за фоткиве итн...

Ќе го јаде Литлфингер, толку сплетки напраи не смее неказнето да помине.

Ќе го јаде Литлфингер, толку сплетки напраи не смее неказнето да помине.

Најголем ќеиф ќе ми направи ако се сретнат малото прсте и Калисито со Дрогон и онака лабаво уз муабет Дрогон го лапне како ужинка... УФффф ќефои...

Калиси е во Драгонстоун?

Свативме дека на Сив црв името не му е даено џабе, изгледа стварно имат сив црв.

Можеше ли похајперски трејлер да направат? Срцев удар ќе добиев за малце. Со душа ја чекам сезонава!

Можеше ли похајперски трејлер да направат? Срцев удар ќе добиев за малце. Со душа ја чекам сезонава!
Трејлерите пред секоја сезона се прејаки, а откриваат речиси ништо. Дури и почесто те насочуваат кон погрешен заклучок. НВО се генијални за креирање фама.

Born: May 26, 1999 (age 18)

Ок безбедно е дечки :icon_lol: Незнам само дали Гугл не е апдејтиран ама ова малку чудно за 18годишна - Height: 1.53 m :confused:

Born: May 26, 1999 (age 18)

Ок безбедно е дечки :icon_lol: Незнам само дали Гугл не е апдејтиран ама ова малку чудно за 18годишна - Height: 1.53 m :confused:
Пејачкана Anastasia е 1,57, ништо чудно, па и со оглед на тоа дека во серијата и делуваше толку мало девојчево, како едвај десет години да има.

Јас повеќе од 13 години не и давав. Па и на сликава со шминка не ми делува 18. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom