Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Аха, може и blue curacao ќе блуе... Мислам дека нема никаква логика.
eN7vnaM.jpg

се е можно..:D

trejlerov po moe 3 va snou deneris i sersej se vladeteli na 3 carstva podeleni so znaci sekirite im se zakopani i ko sto vidov na kraj od trejlerov ledeniot im e neprijatel i sea ovia 3 va ke se borat protiv ledeniot ke bide interesna
Браво ја реши.

Мислам дека Samwell и Брен ќе имаат битна улога во исходот, посебно Брен. Може и највеќе Брен, убеден сум дека може/ќе знае да си игра играчки со змејовите...

Како ќе им каже инвалидов дека Џон е Таргеријан?

"Слушај брат, нема да ми веруеш али ти си наследникот на тронот на Вестерос."

Како ќе им каже инвалидов дека Џон е Таргеријан?

"Слушај брат, нема да ми веруеш али ти си наследникот на тронот на Вестерос."
Па сигурно има доказ некој, ќе се најде нешто.

Халанд Рид, моја претпоставка

Прашањето е кој ќе му верува на некојси жабар што не изглегол од колибата среде мочуриште 20 години?

Сем + Брен + Рид со комбинирани информации. А тепањето со white walkers и нивното уништување со obsidian-от ќе му даде некаква фактичка моќ, а тоа пак ќе му го зацврсти claim-от пошто кај луѓето ќе се роди потреба од тоа да бидат предводени од јак водач, новиот Azor Ahai.

Yes, I did my research :D

Јас пак ја изгледав 6та сезона. Конечно почнаа да се склопуваат коцките за кои имавме теории веќе 6 години.

Мислам дека е извесно оти Џон ќе се ожени со Даенерис. Вокерите ќе го поминат ѕидот заради Бран. И сега одкако изгуби се, веројатно ќе заврши и приказната на Серси.

Се на се очекувам 7ма сезона да биде фантастична.

Чекаш шест сезони winter to come и останавме на чекање. Сега, седма има да биде пренатрупана и се ќе биде брзоплето како секоја јака серија. Мислам ќе се разочараме од интензитетот и обработката на настаните на самиот крај.
Даенерис сеуште не е стигната кај што треба, Вајтвокерите немаат поминато тоа што треба да поминат, другиве уште не ја гледаат големата слика и се борат за глупости како тинејџери за постер... Ако ме прашате мене, до сега беше еден долг вовед на серијава. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom