Game of Thrones

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Можда и Тајвин бил вмешан во убиството на Џофри :D Ептен му се курчеше малиот и на него, како на пример послем Red Wedding, во собата кај што заседава малиот совет...
Guess we'll never know :D

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.184
Поени од реакции
2.814
Тајвин колку и да не го сакаше Тирион, не верувам дека од чиста мира ќе го убиеше. Тоа повеќе беше под притисок од Серси. Можда грешам, не ми замерувајте.
Иначе забораив да кажам, исклучок од сите тие е само Ремзи. Он си е природно психопат, не му требаат никакви причини за неговите дела :D.

П.С Нов член сум, па уште не можам да се снајдам со некои работи. Кога сакам да одговорам на некој пост, се ми постира во едно и постот на кој одговарам и мојот одговор.
Па кој ме сфати што сакав да кажам, ако сака нека помогне. Фала однапред:свиркам:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Јас лично до сега не ја имам гледано серијава, но случајно на Интернет наидов на една вест дека ќе се снима серијава кај нас во Македонија.

Снимањето ќе започнело во март или април наредната година. Локации за снимањето ќе биле Прилеп (се претпоставува дека тоа ќе бидат Марковите кули), Охрид и централно - источниот регион на Криволак каде што се сместени воените бази.

Извор: http://www.fakulteti.mk/news/15-06-21/novata_sezona_od_game_of_thrones_kje_se_snima_i_vo_makedonija.aspx

Така да според мене ова е одлично. А исто така постојат и огромни шанси и јас да почнам да ја гледам серијата:)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Јас лично до сега не ја имам гледано серијава, но случајно на Интернет наидов на една вест дека ќе се снима серијава кај нас во Македонија.

Снимањето ќе започнело во март или април наредната година. Локации за снимањето ќе биле Прилеп (се претпоставува дека тоа ќе бидат Марковите кули), Охрид и централно - источниот регион на Криволак каде што се сместени воените бази.

Извор: http://www.fakulteti.mk/news/15-06-21/novata_sezona_od_game_of_thrones_kje_se_snima_i_vo_makedonija.aspx

Така да според мене ова е одлично. А исто така постојат и огромни шанси и јас да почнам да ја гледам серијата:)
Епа почни, што чекаш :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Аи ама касниш. Бар оваа да ја ставеше :D

Ало, не сум ти јас за Арсенал па да ми се курчиш вака.
Иначе, сега ја начекав сликава, прв пат. Веројатно прошла тука пред 2 сезони, кога не ја ни пратев серијата а оваа со Дрогон ја видов и мислев дека е прва таква слика направена, со „лигавење“.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Бран изгледа ќе има најголема улога во борбата против Белите Шетачи. Во финалето на трета сезона кога се сретнаа со Сем, тој им кажува дека ниту Најтс вач, ниту кралевите од вестерос нема да можат да ги запрат, и ги прашува зарем вие ќе ги запрете??
Мислам дека Бран после тренингот ќе може да му влезе во умот на главниот од шетачите, и така да ја контролира цела војска!!
или па ќе ги контролира змаевите и ќе ги поебе сите шетачи!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Најјаката „претоставка“ што ќе се деси у следната сезона, од рандом reddit-ор:

Prince Doran is about to execute Ellaria Sand, but then Obara Sand tells him a story about how Oberyn Martell was her father and that she fights for Dorne. Then Tyene takes off her shirt and tells Doran all he needs is some bad pussy. The other one whips her whip and goes "HIYAAAA!"

:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom