RickyLFC9
Модератор
Guess we'll never knowМожда и Тајвин бил вмешан во убиството на ЏофриЕптен му се курчеше малиот и на него, како на пример послем Red Wedding, во собата кај што заседава малиот совет...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Guess we'll never knowМожда и Тајвин бил вмешан во убиството на ЏофриЕптен му се курчеше малиот и на него, како на пример послем Red Wedding, во собата кај што заседава малиот совет...
На крај краева дури и Night Watch и Оли имаа право што го убија Џон..
there, fixedGoT definitely needs some Rhaegar.
Епа почни, што чекашЈас лично до сега не ја имам гледано серијава, но случајно на Интернет наидов на една вест дека ќе се снима серијава кај нас во Македонија.
Снимањето ќе започнело во март или април наредната година. Локации за снимањето ќе биле Прилеп (се претпоставува дека тоа ќе бидат Марковите кули), Охрид и централно - источниот регион на Криволак каде што се сместени воените бази.
Извор: http://www.fakulteti.mk/news/15-06-..._of_thrones_kje_se_snima_i_vo_makedonija.aspx
Така да според мене ова е одлично. А исто така постојат и огромни шанси и јас да почнам да ја гледам серијата![]()
Аи ама касниш. Бар оваа да ја ставеше
![]()