Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Скоро за све има денес реакции, така да најмалце дебилно ми е мене што се снимаат за GoT. It's reaction-worthy at least. Споредено со други ствари.

FmXMYGN.jpg

На тема GOT, GRRM, фанови, Старк, Зима
The North Remembers!

Скоро за све има денес реакции, така да најмалце дебилно ми е мене што се снимаат за GoT. It's reaction-worthy at least. Споредено со други ствари.

Скоро сите гласаат за дпмне, скоро сите тепаа еден мој школски у осмолетка, скоро сите изневеруваат, па не значи дека тоа е во ред.

Во врска со серијава и новелите, дај некако да ти ги прочитам сценаријата.

Скоро сите гласаат за дпмне, скоро сите тепаа еден мој школски у осмолетка, скоро сите изневеруваат, па не значи дека тоа е во ред.

Its entertainment. Relatable entertainment often enough. Ваљда затоа ги прават луѓево. Најмногу гледам вакви видеа за видео игри, најдобри се :D.

Во врска со серијава и новелите, дај некако да ти ги прочитам сценаријата.

Nah, доволно беше заебанции на моја сметка :). Фала. I'll keep things to myself from now on.

Дебилно е зошто можеш истото да го изглумиш, на пример.

Во врска со твоите сценарија, ти барам зошто ставот ти беше „имам пишувано па можам да коментирам“, па да прочитам.

Јас (на пример) до пред пола година работев за најголемата дистрибутерска куќа за филмови на балканов (можеби и југоисточна Европа), застапувајќи ги конкретно Македонија, Албанија и Косово па не одам од тема во тема на подфорумов да делам мислења за секој филм, пошто „ми се може“.

Муабетот ми е дека со секое „ја заебавте“ умира по едно вилинско коњче на Пчиња, кај сепарацијата. Ако сакате серија „по терк“, каде што љубофта секогаш победува, гледајте си ја Френдс (на пример).

Можеби има простор за критика, не велам не ама човече, ко да ви убиле брат/сестра (не дај боже) се однесувате.

Па и кога ќе почнам за Оли да читам, мислиш тој ги наговорил Најт Вач да го убијат снежниOFF.

Почнувам да мислам дека нема да го оживеат Џон само затоа што 99% мислат дека ќе го оживеат.

99 посто мислт дека ќе го оживеат ама истите тие 99% мислат дека нема да го оживеат Џон зашто 99% мислат дека ќе го оживеат. Ова е твојата мисла?

И после коа ќе го оживеат сите ќе викаат знаев дека ќе го оживеат, а ако не го оживеат ќе викаат очигледно беше дека нема да го оживеат. Луѓето секогаш сакаат да се прават паметни.

Ама вака така ни го турија и од серијата и од книгите и сите сеа со неочекување ќе чекаат што ќе се случи и серијата и книгите ако излезат во исто време ќе рушат рекорди. Целта е постигната, јас исто така мислам дека ќе го оживеат ама 99 посто сум сигурен дека нема бидејќи сите така мислат, ама па 99 посто мислат дека нема да го..... итн итн...

За Станис има оправдано сомневање дека е жив бидејќи немаше директен кадар каде Бриен го обезглавува , а претходно се држеше за ногата па можеби ја ампутира , можеби некој од позади ќе ја убие Бриен , може да претпоставуваме . Сноу е мртов , може само Мелисандре да го врати , ама нејзините способности не ми даваат надеж.
Да да, не скапаа маткање до незе цели 4 сезони за да ја скинат оф скрин без никаква најава.
Пука логика

Да да, не скапаа маткање до незе цели 4 сезони за да ја скинат оф скрин без никаква најава.
Пука логика
Па и со Сноу не маткаа за да го убијат без никаква најава . Дај ти ајде нешто логично .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom