my stupid theory за Џон, не отварај(те) aко не сте запознаени со R+L=J.Џон умре а не дознавме која му е мајка![]()
можно е.. и ја помислив на оваmy stupid theory за Џон, не отварај(те) aко не сте запознаени со R+L=J.
Мелисандре доаѓа, употребува маѓија за да го воскресне, го пали, овој оживува и останува без изгореници, because, like Daenerys said: Fire can not kill a Dragon! Така се дознава чие дете е. Фактички тука поважно е кој е татко му, според тоеријата Раегар.
Глупо и нелогично звучи, but fuck logic кога се D&D во прашање.![]()
напротивГлупо и нелогично звучи, but fuck logic кога се D&D во прашање.![]()
Ја па мислим тека е д енд со Сноуможно е.. и ја помислив на ова
my stupid theory за Џон, не отварај(те) aко не сте запознаени со R+L=J.
Мелисандре доаѓа, употребува маѓија за да го воскресне, го пали, овој оживува и останува без изгореници, because, like Daenerys said: Fire can not kill a Dragon! Така се дознава чие дете е. Фактички тука поважно е кој е татко му, според тоеријата Раегар.
Глупо и нелогично звучи, but fuck logic кога се D&D во прашање.![]()
ист поглед Оли кон Џон претходнава епизодаДарио ќе го скине Џора или обратно?![]()
Па самиот јас наоѓам замерки за теоријата.напротив
Само што веќе видовме у прва сезона дека не е огноотпорен, штом си ја изгоре раката. Не е чист Таргериен. А и да беше чист Таргериен, тоа не гарантира дека има змејска крв. Видовме што се случи со Висерис. Така да не верувам дека ќе го запали. Ама можно е да го оживее.
ќе позајмеше змеј од калисиПриказната со свеќата на Санса некако ми нема смисла. Како планираше Бриен да влезе и да ја спаси Санса покрај толку војска?
Како Бетмен кога го викаат за помош со тој рефлекторот од МНТ.Приказната со свеќата на Санса некако ми нема смисла. Како планираше Бриен да влезе и да ја спаси Санса покрај толку војска?