Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Од сезонава може само да ја издвојам борбата со смрзнаните и цицките на Серси. Нема појака пичка у свет општо, не само во серијава што е најбоље.

Џон умре а не дознавме која му е мајка:icon_lol:

my stupid theory за Џон, не отварај(те) aко не сте запознаени со R+L=J.

Мелисандре доаѓа, употребува маѓија за да го воскресне, го пали, овој оживува и останува без изгореници, because, like Daenerys said: Fire can not kill a Dragon! Така се дознава чие дете е. Фактички тука поважно е кој е татко му, според тоеријата Раегар.

:motorce:

Глупо и нелогично звучи, but fuck logic кога се D&D во прашање. :D

Дарио ќе го скине Џора или обратно?:нинџ:

Мелисандре доаѓа, употребува маѓија за да го воскресне, го пали, овој оживува и останува без изгореници, because, like Daenerys said: Fire can not kill a Dragon! Така се дознава чие дете е. Фактички тука поважно е кој е татко му, според тоеријата Раегар.

можно е.. и ја помислив на ова

Само што веќе видовме у прва сезона дека не е огноотпорен, штом си ја изгоре раката. Не е чист Таргериен. А и да беше чист Таргериен, тоа не гарантира дека има змејска крв. Видовме што се случи со Висерис. Така да не верувам дека ќе го запали. Ама можно е да го оживее.

НЕ ГЛЕДАМ ВЕКЕ ТОЛКУ ОВА Е КРАЈОТ !!!!!!!!!!!!!!!:shook::facepalm:

Па самиот јас наоѓам замерки за теоријата. :D

Само што веќе видовме у прва сезона дека не е огноотпорен, штом си ја изгоре раката. Не е чист Таргериен. А и да беше чист Таргериен, тоа не гарантира дека има змејска крв. Видовме што се случи со Висерис. Така да не верувам дека ќе го запали. Ама можно е да го оживее.

Искрено, јас уште пред да прочитам за RLJ, не видов дека изгоре тогаш, мислев дека не му беше ништо и од тогаш сумњав дека мајка му е некоја Таргеријанка.

Нмв, секако и Дани не е потрврдено дека е 100% огноотпорна. Џон не е чист Таргеријан, ама поентатами е дека во момент на маѓија, каква што беше раѓањето на змејовите, нивното „горење“ во House of Undying etc., неговата змејска крв би дошла во прв план и би го заштитила. Магија која би ја спровела Мелисандре, on her way.

Евентуалното оживување, regular way не во живоњитња, ко Торос со Берик, го гледам како шанса да обзнанат дека Џон е Тарг. Пошто друг начин за објавување на неговите родители се само Reed and UNCLE BENJEN. Бар толку сум ја упатен. :)

Приказната со свеќата на Санса некако ми нема смисла. Како планираше Бриен да влезе и да ја спаси Санса покрај толку војска?

Мелисандре поарно Тајвин да го оживее, х10 појак лик од сите други[DOUBLEPOST=1434386117][/DOUBLEPOST]
Приказната со свеќата на Санса некако ми нема смисла. Како планираше Бриен да влезе и да ја спаси Санса покрај толку војска?
ќе позајмеше змеј од калиси :icon_lol:

Како Бетмен кога го викаат за помош со тој рефлекторот од МНТ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom