Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Aj da prasam neso i onaka sum izbezumena od poslednava epizoda, mislite deka Deneris ke doe neso se zmejcinjata da se bori protif belchofcive?

Џон Сноу. :D

Не, сериозно не верувам дека оваа сезона ќе го јаде некој Старк. Арја нема да биде зошто цело градење до сега на ликот би било залудно. Санса тек сега се свести и мотивира да се бори и доколку ја снема (а можно е, ќе се најде на сред оган меѓу Болтонови и Станис) од серијата би била дефинитивно најглупиот лик во серијалов (без никаква улога), Бран и братчето се на север и вон дофат на било кој. Џон само што ги собра дивјаците, а без него како лидер пак би било се залудно (ќе се испоубијат меѓу себе).

Јас би типувал на Болтонови да ги снема. За Станис имам претчуство дека има поголема важност за понатаму. Едино може во паника да си ја жртвува ќеркичката ако биде притиснат од Ремзи и неговите 20 разбојници. :D А од друга страна Winter is coming и ќе мора да одлучува дали да напаѓа или да се повлече.
Најнеизвесно ми е во Кингс. Е таму може се да се деси.

Денерис единствено може да освои симпатии на Вестерос ако дојде со змејојте и ги запали тоа шетачите, но додека да дознае дека се вратиле ќе поминат три зими.. а и не дека ќе се заинтересира нешто :( Останува Бран но од него нема потраг, а и што можи сам да направи.. Ноќната стража заедно со дивјаците и баш не можат да им парираат, така да we are fucked up :toe:

Абе ја стравувам Оли одбивноно детуле да не го сјебе Џон, цела сезона наговестуваат такво сценарио, ќе им фрлам wildfire на НВО ако го скинат на таков глуп начин.

Гледајќи ги најавите за 9та епизода се очекува исто да биде епик.
Е сега се поставува прашањето знаејќи продуцентите каква сезона ги очекува (за 5 сезона), сигурно биле приморани да направат уште една епик епизода - 8мата (плус од 9та која е епик во секоја сезона), се со цел да не им отиде по ѓаволите цела серија.

Ги закопуваат или го кремираат мртвите, дали на сите градови им е традиција да ги кремираат?

11232232_834650729952697_8442391757771032172_n.jpg

:love:

Ги закопуваат или го кремираат мртвите, дали на сите градови им е традиција да ги кремираат?

Мислам дека само отаде Ѕидот ги кремираат, затоа што знаат дека можат да оживеат пак. Кога Станис дојде на Ѕидот, Џон Сноу му нагласи дека треба да ги запалат сите мртви.

Глуми во серијата „Влада“ што оди на Телма.

Иначе Ремзи може е помало зло од Станис. Ако Станис ги победи Болтонови, на вештерката ќе и текне Санса да ја жртвува.

КРВ МАЈЧИН ИМ ЕБАМ ШТО ЈА СКИНАА УШТЕ ОДМА!! ЛЕПОТИЦА!

Среќа па режисерите 5 сезони ја чуваат за 1 сцена силување. Добро бе што очекувате од Санса да извади некој супермоќи нешто како Хали Бери во х-мен? Среќа па сите жени во серијава имаат таква моќ. Гледам Марџери се уби од правење сплетки и нејзе ја тртат како ќе им текне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom