Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Oti Sansa demek prv pat I bese?

Sersei booo I go napika na Margery, tie momenti taka me zagolicaja drugoto luk I voda I crnci.

@wot , treba prvo da te posvoi oti ne I vlaga ako ne ste roda.

1510517_691833177594997_2228186462140208776_n.jpg

минутен молк :unsure:

Па ок, Бран со Ходор и ...не ми текнува како се викаше, се таму кај Чилдрен оф д Форест и се знаеше дека во 5та нема да се појават туку ваљда во 6та. Е другиве...стварно ги снема. :D

Јас па се надевав дека Брен ќе го има во оваа сезона. Баш ме интересира што ќе излезе со него и со шумските деца. :(

1510517_691833177594997_2228186462140208776_n.jpg

минутен молк :unsure:
Ако до крајот на серијата не ги видам приказните на овие ликови завршени многу ќе падне оценката на истата во моите очи, нешто што најмногу го мразам кај серија/приказна/книга/филм кога нема да се финализира сторијата на еден лик, но сепак имам став дека на 90% од ликовите горе во чамецот ќе го видиме епилогот.

Гендри, Јара, Рикон Старк, Оша, Берик Дондарион, Торос оф Мир, Едмунд Тали и Бенџен Старк влегуваат во бар...

А Блекфиш е шанкерот, а Волдер Фреј газдата на барот.

Гендри, Јара, Рикон Старк, Оша, Берик Дондарион, Торос оф Мир, Едмунд Тали и Бенџен Старк влегуваат во бар...
Во екстра сцените на блу рејот

Линк за новата за стрим за новата епизода

Значи настрана сатисфакцијата на крај на епизодата што се очекуваше,многу нелогички работи има во приказнава во серијава. Ако повеќето рековте дека претходната епизода била најлоша,за мене беше оваа. Освен сцената со Тирон се беше срање,дури моравме да глеаме 10 мин како дебелиот се омрсува. И што е поентава со беспотреба мачење на истите ликови,санса и дебелиот,па дури и Алистер му се наврте онака од нигде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom