Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме разбра ама да сме живи и здрави, за некоја година ќе те потсетам пак да ја отвориш странава :)
Уживај сега :)
OOOOOOOO Поминаа 3 години а јас изгледав 7 епизоди во еден ден денеска :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Кога ги читам сите оние што се јавуваат дека ги изгледале сите епизоди досега за една недела или помалку ми иде да кажам:
„Oh, my sweet summer child, what do you know about чекање 9 месеци до нова сезoна?“

Дефинитивно би дал пари за да го имам овој меч.
инаку ако отворите директно на каналот на дечково што го прави мечот, има повеќе видеа за тоа како ги прави останатите мечови, го има и тој на Џејми Ланистер(не Oathkeeper).

Кога ги читам сите оние што се јавуваат дека ги изгледале сите епизоди досега за една недела или помалку ми иде да кажам:
„Oh, my sweet summer child, what do you know about чекање 9 месеци до нова сезoна?“

Не беше 10 месеци?

Луѓе, годинава 10 месеци и 8 дена беше, за вгодина не знаеме како ќе биди битно не ширете дезинформации се дури не потврдат од HBO.

2:19 She imprisoned you, she tried to execute you. Како го изговара а и целата сцена е цепки :pos::pos:

Последно уредено:
Утре само ако видам некој што го иам на фб од форумов да ми спојлне нешто откако ќе го закачи на wall и да ми се појави на homepage... има да го... навредам многу!

Во понеделник откако ќе станеш, уклучуваш компјутер, симнуваш ГОТ, гледаш, па тек после уклучуваш фб, кајгана и се останато. Ако не се водиш по ова, ти си крив за било каков спојлер :)

Утре само ако видам некој што го иам на фб од форумов да ми спојлне нешто откако ќе го закачи на wall и да ми се појави на homepage... има да го... навредам многу!

За финалето нејќеш спојлери? Немај гајле, Гана нема ни да стигне до финалето.

Океј и луѓе што користат брајова азбука разбраа дека не сакате спојлери...Аман веќе!

Денеска било Father's Day па еве една тематска

10371380_682126068532120_8592208161726389599_n.jpg

Мачно ќе биде утре да се чека до 16 часот за да го гледам финалето.

Во понеделник откако ќе станеш, уклучуваш компјутер, симнуваш ГОТ, гледаш, па тек после уклучуваш фб, кајгана и се останато. Ако не се водиш по ова, ти си крив за било каков спојлер :)
Абе да али првиот торент не е добар квалитет, го чекам тој 1080p :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom