Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да имам деца со неа.

Сакаш ко Брон, да наследиш дворец енд стаф? а?

(пошто она е шкотска благородничка )[DOUBLEPOST=1402744973][/DOUBLEPOST]
Добро е. После 10 страни муабет за режија, воена тактика и стратегија, муабетот се врати во нормала - кој/а би кој/а :P
тоа не добро

Дај сликај ја маичката, да видиме како испаднало :)
ape4y7a7.jpg

Сакаш ко Брон, да наследиш дворец енд стаф? а?

(пошто она е шкотска благородничка )

Не знаев за ова. Жими старите и новите богови.

Ама знаев за благородничкото потекло на Кит Харингтон. Само не знам дали е признаен или и тука е копиле. :D
Инаку, пра-пра-пра-пра-пра-дедото на Кит (кој патем се викал Џон :LOL: ) е човекот кој го измислил првото казанче за WC.

Не ја отварајте до понеделник Westerrosi групата на фесјбук,еден сељак стави спојлери да и уништи филм на 900 членови во групата

едит- ја избришал сликата и коментарот админот добро е :)

Кога Арја почна да ја пљампа црната листа сите си мислевме дека ќе вежба нешто со Џакен и ќе стане некоја опасна убица и на сите кичмите ќе им ги искрши.До сега само еден бедник уби,сите "фаци" од листата од друго умреа.Клета уста.

Кога Арја почна да ја пљампа црната листа сите си мислевме дека ќе вежба нешто со Џакен и ќе стане некоја опасна убица и на сите кичмите ќе им ги искрши.До сега само еден бедник уби,сите "фаци" од листата од друго умреа.Клета уста.
Црна магија, затоа ги рецитира пред спиење. :LOL:

Не ја отварајте до понеделник Westerrosi групата на фесјбук,еден сељак стави спојлери да и уништи филм на 900 членови во групата
Има друга група за такви работи, Зеленвиди или сл., се вика. Таму читачите се.

Мада ја никад не би крстил група за серијава без споилери, да се вика Westerrosi. Таа можда би требало да носи име кое асоцира на серијава. Обично таквите места на нетов носат имиња со зборови од насловов на серијава. Ова Westerrosi многу ми личи како име на група за читачи на ASOIAF.

Ај да замолам некој да ми објасни подобро :D
Позади Ѕидот се оние суштествата што ги имаше во првата сцена од серијата, така?

И кога се мисли на Зимата, се мисли на војна така? Или они уствари стварно немале зима 9 години? :D
Инаку сум 01x07 :):)

едит- ја избришал сликата и коментарот админот добро е :)
ма во таа групата све некои дечишта контрадикторни ствари постираат. Една од јас сум геј му била досадна на еден, прочитал само 100 страни а ден пред тоа вика ова најака епизода евер. Еми не е епизодата искочена од Зоки Поки или од збирутљакот на Лешинарски...

Ај да замолам некој да ми објасни подобро :D
Позади Ѕидот се оние суштествата што ги имаше во првата сцена од серијата, така?

И кога се мисли на Зимата, се мисли на војна така? Или они уствари стварно немале зима 9 години? :D
Инаку сум 01x07 :):)

Да тие се суштествата и кога се мисли на зима се мисли на зима :icon_lol: Иначе ја почнав серијава пред еден месец и сега конечно стигнав 4x09, се чека јако финале :vozbud:

Да тие се суштествата и кога се мисли на зима се мисли на зима :icon_lol: Иначе ја почнав серијава пред еден месец и сега конечно стигнав 4x09, се чека јако финале :vozbud:
А од каде Ед знае дека баш сега доаѓа зима, ако се мисли на зима зима? :D

А од каде Ед знае дека баш сега доаѓа зима, ако се мисли на зима зима? :D

тој не знае со сигурност дека доаѓа зима, туку тоа се зборовите на куќата старк ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom