Лоша режија.
Можда нај лоша епизода оваа сезона.
Aпсолутно. 8мата секогаш беше епик од сите сезони, а оваа беше најлоша епизода од цела сезона.
Досадно ми беше да бидам искрен а и знаев декам БУМ-от ќе е борбата па така..

Сценографијата беше совршена едино, ме потсети на прва сезона, детали, камера.. визуелно прекрасна. Ништо повеќе.
Инаку да разјасниме, незнам Ел Нињо како дошол до спојлерот кој бај д уеј е последно зборување од мене надоле, ама сам по себе не му текнало, ако не од книгите, од интервјуа, форуми и сајтови, некој поврзал нешто, некој инфилтрирал спојлер, и сеа вие поврзувате ко ебен Грегори Хаус така? Во епизодата апсолутно ништо не наговестува на имање отров, а тоа со името освен да се викал Оберин Умирам од Планината во Борба, ништо не значи дека бил Red Vipеr. И да, играм дота. И муабетиве зошто имало кадар со чистење копјето е апсолутен КУР ФАКТ ако незнаеш за спојлерот. Таква дедукција од 3 секунди жими курот. Башка првото копје се скрши.
Било намерно или не..
Инаку и јас мислев ќе посегне по Тајвин и така ќе умре..
Reek прилично мизерна трансформација.
Ramsey прилично интересен ми стана, кога го прикажуваат во паралела со татко му, не ми е баш психопат just cus.
Danny ебате досадната пачавра. Невозможна е значи.
Ако умре Тирион ќе треба потајно да ја гледам, се договоривме со мојава дека ја прекинуваме.
Епизода без Cersei не е епизода.
Да не излезе од кога умре плачам, али Оберин си владееше. Вистинска штета.
Оваа со кучево ако не се сретне со сестра и како Брен со Сноу.. ќе плукнам по телевизорот.
Кој спојлери ги натрескав? Се што кажав беше тоа што се случи во епизодата. Мислам дека по милион пати е кажано да не се отвара темата додека не се изгледа новата епизода поради можност од спојлери.
Икси доста бе и ти да не та зашутирам..
@Џени фино си ги зачистила, само дели поени ко std. Нема да е на одмет.