Game of Thrones

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Okej, neame site lubenica na vratot :)
Чекам да ми кажеш како звук вади пукање на глава. Вака само со обвинувања дека нешто не е како што треба а немаш друг доказ за да го потврдиш спротивното, џабе ти е.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.394
Поени од реакции
30.843
Чекам да ми кажеш како звук вади пукање на глава. Вака само со обвинувања дека нешто не е како што треба а немаш друг доказ за да го потврдиш спротивното, џабе ти е.
se prijavuvas za volonter? :vozbud:

O

ob1

Гостин
Очекував да се деси нешто неочекувано на крајот од епизодата, али не очекував тоа да биде смачкување на главата на Оберин. Мислев дека Планината ќе признае дека Тајвин ја дал наредбата за убивање на сестрата на Оберин и во цел тој бес ќе го фрли копјето Оберин накај Тајвин (колку и да не изгледа реално сеа кога подобро ќе размислам за тоа). :D
Иначе глумата во епизодата беше ненормална!
Муабетот на Тирион и Џејми. :cuc:
Санса.. :cuc::cuc::cuc:
Дефинитивно серија со најдобри трансформации на ликови, и тоа трансформациите се добро доловени.
Почнувајќи од Калиси, со Џејми и Арја и Санса. Браво ХБО!

Последно уредено од модератор:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ае не лажи кажи од која вики читаше :icon_lol:
NA AISOAF WIKI ODI TAMU GO PISUVA KRAJOT KAKO ISPAGJA HEHEHE

За ова нигде, I swear by the Old Gods.

А за GoT wikia, 95% е safe и го има само plot-от од серијата, нормално ако не чепкаш во In the books деловите и слично. :гик:

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Вратете ја епизодата пред да почне борбата, дечкото што му беше помошник го шмргљаше копјето со крпче.
Јес да го шмирглаше, ама па можда само го чистеше.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Само јас ли помислив дека Санса и Литлфингр се плеснаа? Кога оваа му рече нешто као I know what you like.

Умрев од смеење кога Тирион му рече на Џејми That's putting it mildly, овој кога му рече дека Оберин е прилично самоуверен.

Врската меѓу Мисандеи и Греј Ворм ми е неинтересна и не знам зошто толку време и се посветува.

Исто и муабетот за Орсон Ланистер и бубачките одзеде многу време. Плус Тирион како кажуваше дека бил опседнат со него, ми беше неуверливо.

R

Rigel Kent

Гостин
Очекував да се деси нешто неочекувано на крајот од епизодата, али не очекував тоа да биде смачкување на главата на Оберин. Мислев дека Планината ќе признае дека Тајвин ја дал наредбата за убивање на сестрата на Оберин и во цел тој бес ќе го фрли копјето Оберин накај Тајвин (колку и да не изгледа реално сеа кога подобро ќе размислам за тоа). :D
Потполно истото го помислив , значи не сум бил единствен . :D

Kajgana Shop

На врв Bottom