Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.395
- Поени од реакции
- 30.843
Okej, neame site balon na vratotДобро ај, експерту.![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Okej, neame site balon na vratotДобро ај, експерту.![]()
Чекам да ми кажеш како звук вади пукање на глава. Вака само со обвинувања дека нешто не е како што треба а немаш друг доказ за да го потврдиш спротивното, џабе ти е.Okej, neame site lubenica na vratot![]()
se prijavuvas za volonter?Чекам да ми кажеш како звук вади пукање на глава. Вака само со обвинувања дека нешто не е како што треба а немаш друг доказ за да го потврдиш спротивното, џабе ти е.
huehuehue huehueheuhuese prijavuvas za volonter?![]()
NA AISOAF WIKI ODI TAMU GO PISUVA KRAJOT KAKO ISPAGJA HEHEHEАе не лажи кажи од која вики читаше![]()
Јес да го шмирглаше, ама па можда само го чистеше.Вратете ја епизодата пред да почне борбата, дечкото што му беше помошник го шмргљаше копјето со крпче.
Го чистеше за да не фати инфекција планината ако го брцнат ?Јес да го шмирглаше, ама па можда само го чистеше.
Потполно истото го помислив , значи не сум бил единствен .Очекував да се деси нешто неочекувано на крајот од епизодата, али не очекував тоа да биде смачкување на главата на Оберин. Мислев дека Планината ќе признае дека Тајвин ја дал наредбата за убивање на сестрата на Оберин и во цел тој бес ќе го фрли копјето Оберин накај Тајвин (колку и да не изгледа реално сеа кога подобро ќе размислам за тоа).![]()
Не бе , за да му светка во очите на Планината.Го чистеше за да не фати инфекција планината ако го брцнат ?![]()
Тоа копје се скрши (без разлика дали имало или немало отров) , е сега дали имаше отров во второто копје .Јес да го шмирглаше, ама па можда само го чистеше.